Webdesign inspiráció Halloweenre! – Webdesign Tanfolyam

Webdesign inspiráció Halloweenre!

2017. október 11. - 09:04 • írta: Dörnyei Barbara

Szűk három hét és itt a Halloween, ami akárhogy is nézzük szépen lassan bekúszik hozzánk is az angolszász kultúrákból. A marketing és sales kampányokban mindenesetre egyre gyakrabban jelenik meg, ezért gyűjtöttem némi inspirációt a Creative Marketről, ami neked is a segítségedre lehet!

Az első csomagban nagyon klassz bannereket találsz, tökéletes őszi színekben és a Halloween összes kellékével. A fájlok teljes mértékben vektorosak, Adobe Illustratorban szerkeszthetők.

 

Ebben a design csomagban találsz kártyákat, cimkéket, mintákat és egyéb elemeket, talpig halloweenbe öltöztetve. A grafikák vektorosan érkeznek, a hátterek png fájlok formájában.

 

Találtam nagyon klassz háttereket is, amiket ízlés szerint alakíthatsz, méretezhetsz át, vagy akár át is színezhetsz.

 

Az alkalomhoz illő fontok közül a személyes kedvencem a Moonhells, ami nagyon jól adja vissza a félelmetes hangulatot. A font mellé extraként vektoros ikonkészletet is csomagoltak, így szerintem ez egy nagyon jó vétel.

 

Megvan már néhány éve, hogy a bagoly, mint motívum berobbant a köztudatba és bár az utóbbi időben az unikornis és a róka fej, fej mellett haladva versenyeznek azon, hogy kiszorítsák, azért még mindig találunk baglyokat mindenfelé. Itt van például ez a clipart készlet is, ami jól jön, ha gyerekeknek szóló halloween kampányon dolgozol.

 

Találtam póló mockupokat is halloween hangulatban, az egyik gyerekeknek, míg a másik felnőtteknek, vagy inkább vámpíroknak szól, nem is tudom.

 

A következő a szettet azért is válogattam ide, mert én nagyon szeretem a zászlós, égősoros dekorációt a valóságban és a grafikákon is. Egy egyszerű designt is nagyon jól fel lehet dobni, ez pedig itt egy klassz készlet halloweenre tökéletes hangulattal! Inspirációnak sem utolsó, egy ilyet megrajzolni sem egy ördöngősség!

 

A végére pedig jöjjön egy kis sejtelmesség, mégpedig néhány Photoshop Brush formájában, amikkel füstöt és ködöt varázsolhatsz bármilyen fotóra. Márpedig a hátborzongató hangok mellett a sejtelmes köd is elengedhetetlen kelléke az igazi halloween hangulatnak!

Ezeket láttad már?

A szerző: Dörnyei Barbara
Hosszú, kanyargós út után jutottam el először a netes marketing, aztán a web design világáig. Jelenleg a szívemhez igazán közel álló arculat tervezéssel és grafikus tervezéssel foglalkozom, leginkább kis- és középvállalkozások részére. Ezen kívül, mint OWT-s öregdiák, weboldalakat is készítek.Weboldalam: http://barberrydesign.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.