Barion Pixel
Szolgálati

Induljon a naaagy tojásvadászat!

2021. március 25. | Tóth Zsuzsanna

Minden évben. Ilyenkor. Tapsifülek lepik el a honlapunkat. Idén sincs ez másképp. Bár sok minden másképp van, az őrült nyulak most is eljöttek! Még a szemük se áll jól! Ezek a tapsifülesek ilyenkor felbukkannak és annyira örülnek a korai tavasznak, nem bírunk velük! Telerakják kupondarabkákkal a blogot, amelyek őrült kedvezményeket adnak nektek a tanfolyamok árából!

De idén óvatosak. Tartják a távolságot. Nem lesz könnyű őket megtalálni. Sőt, lesz 1-2 záptojás is.

Akiknek viszont sikerül, akár 50% kedvezménnyel tudnak most beiratkozni! Segíts gyorsan összeszedni őket! Tarts velünk, keresd meg a kupondarabkákat, váltsd be és a tavaszi megújulás jegyében tanulj új dolgokat! 

Mit rejtenek a húsvéti tojások?

A feladat egyszerű. Böngéssz a Pixelgyár blogjában, mert a bejegyzésekben rejlenek annak a szónak, pontosabban kuponkódnak részletei, amelyek összerakásával a kedvezményt megkaphatod.

25% kedvezmény kuponkódra

Ha Premium + képzésünket nézted ki, akkor most 99.725 Ft-ot (!!!) spórolhatsz egy kis tojásvadászattal, ha az egyösszegű fizetést választod. 
Vagyis egy honlap áráért megkapod a tudást, amivel saját magad elkészítheted, a saját terveid alapján! Akárhányat! És persze minden egyéb grafikát is, logókat, hirdetésképeket. Ezekért milliós tételben kellene fizetned, de ezt akár neked is fizethetik a jövőben!

Összesen 25 db 8 db kupon váltható be ebből a típusból!

Részletre is érvényes a kedvezmény? Igen, de ehhez egy másik kuponkódot kell összegyűjtened! Ez 6×18.975 Ft kedvezményt, azaz 113.850 Ft-ot jelent!

Összesen 25 db 13 db kupon váltható be ebből a típusból!

50% kedvezmény kuponkódra

Ha Medium képzésünkön tanulnál, akkor most féláron teheted meg! Jól látod, mindössze 99.450 Ft-ba kerül a 6 hónapos tanfolyam és az 1 éves Klikk tagság!
99.450 Ft/365 nap = 272 Ft naponta. Egy kávé nem jön ki belőle, mi azonban folyamatosan ellátunk tudással és oktatói támogatással ez alatt az idő alatt!

Összesen 50 db 13 db kupon váltható be ebből a típusból!

FONTOS: Designer képzésre nincs kedvezmény, sosem volt és soha nem is lesz! A mentorálás egyéni foglalkozás, ezt sosem akciózzuk!
Tipp: De ha azzal kacsingatsz, akkor érdemes a Premium + képzést megszerezni jó áron és a tanfolyam után jelentkezni a Designer Upgrade mentor programra, amely csak tanulóinknak érhető el, évente két alkalommal! Így mégiscsak tudsz spórolni 100.000 Ft-ot!

Mit kell még tudnod?

  • A húsvéti tojásvadászat húsvét hétfő, azaz 2021. április 5. éjfélig tart, az összegyűjtött kuponkódok eddig válthatóak be. Nincs hosszabbítás. A nyulak úgy tűnnek el, ahogy jöttek.
  • A tanfolyamot jelentkezés és fizetés után AZONNAL elkezdheted! Nem kell várnod, rögtön belevetheted magad a tanulásba!
  • Az akció más kedvezményekkel nem összevonható, pénzre nem váltható
  • A beváltható kuponok száma limitált, a 25% kedvezményekből 25-25, az 50% kedvezménykuponból 50 db váltható be az ajánlat ideje alatt. Amennyiben ez a keret elfogy, a kupon érvénytelen lesz és lekerül az oldalról. Ebben a posztban jelezni fogjuk.
  • A kedvezmény csak a 2021. március 25. után leadott új rendelésekre érvényes, visszamenőlegesen nem érvényesíthető.
  • A tanfolyamok részleteiről és árairól a tanfolyam oldalán lehet tájékozódni. A kedvezményes ár a kuponkód érvényesítése után azonnal megjelenik az űrlapon.

Jó keresgélést!

Ha bármi kérdésed adódna, írj bátran nekünk a gyar@pixelgyar.hu címre!

Iratkozz fel 7 napos ingyenes, alapozó webdesign kurzusunkra!

Kipróbálom

blog

Segédlet SEO a Google-ön kívül?

SEO a Google-ön kívül?

2021. július 29.

A SEO (keresőoptimalizálás, Search Engine Optimization) kikerülhetetlen része a webdesignnak, egyszerűen muszáj gondolni rá, hogy az oldalunk kódja megfelelően kedvében járjon a keresőalgoritmusnak meg az ő pici robotjainak. Ha viszont SEO-ról beszélünk, nem is kérdés, hogy melyik is az a keresőmotor, amire mindenki gondol – hát persze, hogy a Google az, akitől kizárólag várhatjuk sorsunk […]

Tovább a cikkre