Indul a NAAAGY húsvéti kuponvadászat! – Webdesign Tanfolyam

Indul a NAAAGY húsvéti kuponvadászat!

2017. április 03. - 06:04 • írta: Tóth Zsuzsanna • 1 hozzászólás
Indul az OWT hatalmas kedvezményeket rejtő tojásvadászata!

Ezek a nyulak őrültek! Telerakták kupondarabkákkal a blogot! Némelyik 50% (!!!) kedvezményt ad a tanfolyamok árából! Gyorsan segítsetek összeszedni!
Tele van az egész blog kuponokkal! Ezek a nyulak nem normálisak! A szemük se áll jól!

Két éve járt utoljára nálunk a nyuszi – tavaly senki nem tudja hol járt, de idén akkora kedvezményeket tojt, hogy ez igazán megbocsájtható nekik!
Négy színű tojásokban rejtett el kuponkód részleteket, amelyeket ha összegyűjtesz a blogposztokból, akkor a következő kedvezményekből válogathatsz:
A sárga kuponkód darabok a megfelelő sorrendben 20% kedvezményt nyújtanak egy összegű fizetés esetén a 12 hónapos Prémium vagy 6 hónapos Intenzív tanfolyam vásárlásakor!
A kék kuponkódokkal az egyösszegű fizetés mellé egy Wacom Intuos Comic S digitális rajztáblát adunk ajándékba! Ilyen kupont összesen 7 db-ot lehet beváltani, úgyhogy ha erre hajtasz érdemes sietni!
Ha a zöld kuponokat sikerül összegyűjtened, akkor viszont 50% kedvezményt szerezhetsz, amennyiben a 6 vagy 10 hónapos részletfizetést szeretnéd igénybe venni! Erre még sosem adtunk ekkora kedvezményt! Meg úgy általában kedvezményt!
Az igazi Jolly Joker azok kezében lesz, akik a piros kuponokat összegyűjtik és érvényesítik egy összegű fizetés esetén a 12 hónapos Prémium vagy 6 hónapos Internzív tanfolyam vásárlásakor – ugyanis 50% kedvezményt tudnak szerezni! Ekkora kedvezményt nyilvánosan egy évben egyszer a születésnapomkor szoktam adni, de idén a nyuszira bíztam a dolgot! A piros kuponokat azonban alaposan eldugtuk, nem könnyű őket megtalálni!

SZABÁLYOK:

  • A kuponokra április 3-tól lehet vadászni és április 14-ig tudod beváltani bármelyik a honlapon lévő dátumra jelentkezéskor! Itt megtalálsz minden információt a tanfolyamokról és a jelentkezési űrlapot is!
  • A kedvezmények érvényesítéséhez a 3 kuponkód részletet kell a megfelelő sorrendbe tenni és egybeírva, nagybetűkkel a kuponkód mezőbe beírni az oldal alján lévő űrlapon: PL. XXXYYYZZZ
  • A helyesen beírt kuponkódokat a rendszerünk a rendelés leadását követően érvényesíti és a kedvezményt levonva hozza létre a tanfolyam befizetéséhez szükséges díjbekérőket!
  • A kuponok nem összevonhatóak, egyéb kedvezményekre, pénzre nem válthatóak, kizárólag online rendelés esetén, a honlap felületén válthatóak be az akció időtartama alatt!
  • Némelyik kupon limitált számban érhető el – pl. ajándék Wacom tábla, így amennyiben azok elfogytak, a kupon lekerül az oldalról!
  • Kuponkódokat a honlapon a Blog menüpont alatt lévő posztokban rejtettünk el, de érdemes követni a Facebook oldalunk ill. csoportunk is, mert időnként ott is felbukkanhatnak a hiányzó kuponkód darabkák!
JÓ KUPONVADÁSZATOT!
Ha bármilyen kérdésed van a kedvezményekkel vagy a tanfolyammal kapcsolatban, írj bátran a gyar@pixelgyar.hu címre!

Ezeket láttad már?

A szerző: Tóth Zsuzsanna
10. éve foglalkozom webdesign tervezéssel - Több ügynökségnél dolgoztam belsősként-külsősként (Mcorp Média, Alchimedia Studio, stb.), de ügyféloldalon is pl. Extreme Digital. Mára első helyre az oktatás lépett, a fennmaradó időben pedig online és offline tanácsadással, eseti szakértéssel illetve értékesítési rendszerek felülettervezésével foglalkozom. Büszke vagyok arra, hogy a saját cégem vezetem, és mindig keresem az új és kreatív jövőmegoldásokat. Munkáimból: http://awebdesigner.hu

Egy hozzászólás a(z) “Indul a NAAAGY húsvéti kuponvadászat!” bejegyzéshez

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.