Barion Pixel
Ez itt a lifelong learning

Sosem tudhatsz eleget!

Blog

Használj emojit a Facebook posztjaidban, hirdetéseidben is! ?

2018. március 02. | Dörnyei Barbara

# # # #

Az írásos kommunikáció egyik gyenge pontja az érzelmek kifejezése ?, erre érkeztek szuper, mentő megoldásként az életünkbe az emojik! Az emojik egyszerűen közvetítik azt amit írásban kifejezni nem, vagy csak nagyon nehezen? tudunk.

Biztosan te is találkoztál már olyan Facebook poszttal, vagy hirdetéssel, aminek a szövegében használtak emojikat ⭐⭐⭐⭐. 

Azt gondolom, azt nem kell nagyon bizonyítani, hogy szeretjük ❤ az emojikat, hiszen lelkesen pakoljuk őket mindenhová. Miért ne tennénk akkor így a Facebook posztjainkkal, hirdetéseinkkel is? Nos, a tapasztalatok azt mutatják, hogy azok a posztok és hirdetések, amik tartalmaznak emojit, több kattintást kapnak, jobb eredményeket érnek el ?, mint azok, amik nem, úgyhogy egy esélyt mindenképpen érdemes adni az emojiknak itt is! (Ha erről bővebben is olvasnál, akkor ezt a cikket ajánlom a figyelmedbe ITT)

Nincs tehát más dolgunk, mint okosan átgondolva ? emojikat elhelyezni a posztokban, és a hirdetések szövegében! Persze a “kevesebb néha több” elvét itt is érdemes követni és nem túlzásba esni, mert akkor esetleg komolytalannak tűnik a mondanivalónk. Ugyanígy érdemes odafigyelni, hogy a tartalomhoz illő emojikat használj. A választék bőséges, használd az emojikat kreatívan és ne ragadj le a már klasszikusnak mondható sima smileynál! ?

Az emojikat többféle módon is elhelyezhetjük. Egyrészt használhatjuk a Facebookon rendelkezésre álló készletet, amiket poszt írásakor, a jobb oldalon található smiley ikonnal érhetünk el. Itt csak rá kell kattintani a megfelelő emojira és be is illeszti a szövegbe.

 

Másrészt használhatunk külső forrást és másolhatunk emojit például az Emojipediaról is ?.

Itt a keresődoboz segítségével, kulcsszó használatával, vagy a kategóriákon keresztül is tudsz keresni ?. A kiválasztott emoji mellett a copy gomb lenyomása után a szövegbe tudod illeszteni az emojit.

Iratkozz fel YouTube csatornákra!

blog

Virtuális asszisztens legyél vagy webdesigner?

Virtuális asszisztens legyél vagy webdesigner?

2024. február 01.

Mindkettő fantasztikus lehetőség arra, hogy elhagyd a hagyományos kereteket, mint szoros, rugalmatlan munkaidő, helyhez kötöttség vagy akár a bérplafon. Egy ponton találkozik is a két munkakör, ahol a grafikai munka már az asszisztenciába hajlik – designerként is végezhetsz weboldal adminisztrációt, közösségi média tartalom készítést vagy felügyeletet és virtuális asszisztensként is sokszor találkozni már-már tervezői munkába […]

Tovább a cikkre
Secured By miniOrange