Barion Pixel

Gyermeknapra, gyerek fontok!

2017. május 24. | Dörnyei Barbara

# # # # # # # #

Hétvégén itt a gyermeknap, ennek apropóján gyűjtöttünk néhány olyan fontot, amit remekül használhatunk gyermek témájú munkákhoz.

A GATOR egy olyan fontkészlet, amit gyerekek írásából készítettek gyerekeknek, így azt hiszem igazán autentikus a végeredmény, ami egy bájos és egyedi font lett. Remekül használható gyerekeknek szánt anyagokhoz. Különösen szívet melengető, hogy a font készítője az eladásból származó bevételt egy iskolának ajánlotta fel.

A készlet itt elérhető!

 

A BUBBLE KIDS formájában szappanbuborékokra emlékeztet, amit talán kivétel nélkül minden gyerek szeret. Ezt a fontot itt találtuk!

 

VANILLA FROSTING font készlet ami a nevéhez méltóan nagyon bájos, kunkorodó vonalaival nagyon vidám hangulatot varázsol! Ha tetszik, itt elérhető!

 

 

 

A CHILDISH REVERIE, az a fontkészlet, amivel még a felnőttek is remekül szórakozhatnak, változatos színek és formák teszik nagyon egyedivé! Ez a font itt elérhető!

 

 

HAPPY TUM and LITTLE BITE, a mostanában nagyon népszerű kézírásra emlékeztető stílust képviselik, egyik a nagybetűket, a másik a kisbetűket tartalmazza. Itt megvásárolhatod!

 

 

KIDLIT, egy szép talpas font, ami a mesekönyvek világát idézi. Ezt a fontot itt találtuk!

 

 

Végül pedig SWEET MIA, egy gyönyörű kalligrafikus font, amivel nagyon látványos címeket, kiemeléseket lehet készíteni, itt megtalálod!

 

 

Iratkozz fel 7 napos ingyenes, alapozó webdesign kurzusunkra!

Kipróbálom

blog

Üzlet Élet a Zoomon kívül: videokonferencia-körkép

Élet a Zoomon kívül: videokonferencia-körkép

2021. május 04.

Ha másfél éve megkérdezel valakit, milyen alkalmazás a Zoom, jó eséllyel nem tudta volna az illető, vagy esetleg megpróbál tippelni valami képnagyító programra… A koronavírus viszont valamiért pillanatok alatt az egekbe vitte az erős kínai kapcsolatokkal is rendelkező  konferenciaprogram hírnevét, és mára már az óvodások is vele fekszenek-kelnek. Nem volt véletlen a tavaly nagyot futott […]

Tovább a cikkre