Font ajánló nyári hangulatban – Webdesign Tanfolyam

Font ajánló nyári hangulatban

2017. június 14. - 20:45 • írta: Dörnyei Barbara

Ha nyár, akkor vidámság, fesztivál, zene, strand, fagyi és jókedv. Ehhez a hangulathoz nagyon jól illenek a laza, bohókás, kevésbé szabályos, kézzel írott fontok. Ha éppen fesztiválos, esküvős, vagy bármilyen nyári témához keresel fontot, ebben a válogatásban megtalálhatod, amit keresel.

Hello sunshine, ecsettel festett stílusú fontkészlet kétféle fonttal és hozzá illő stílusú 52 darab dísszel. A fontpár nagyon jól kiegészíti egymást, így nem kell kiegészítő fontot keresni hozzá. Kellemes bohó hangulatú vidámságát erősítik a nem egy vonalra illeszkedő, “ugráló” betűi.

Summer lemonade, kézzel írt font trio, három különöző font kombinációja, bátran variálhatók mert nagyon jól összeillenek. Játékos, vidám hangulatú kunkori vonalú fontot egészíti ki a másik két egyenes vonalú font és a stílusban hozzájuk illő rajzok, amiket a csomag szintén tartalmaz.

Beach please fontkészlet, ami a lendületes, kézzel írt hatású fonton kívül egy kiegészítő nagybetűs fontot és rajzolt nyári gyümölcsöket és díszítő elemeket is tartalmaz. A font a mostanában nagyon népszerű akvarell stílusban készült. Engem meggyőzött, máris mennék a partra!

 

Ha nyár, akkor fesztiválok mindenfelé! A Summer Festival Akár egy fesztivál promóciójához is felhasználhatod ezt a lendületes, valódi kézírásból készült fontot, mert a stílusa nagyon jól illik hozzá!

 

A Bikini Season egy olyan fontpár, amelynek egyik tagja egy letisztult, csupa nagybetűs fontot tartalmazó elegáns és modern fontkészlet, ami nagyon jól kiegészíti a kézzel írt, kalligrafikus stílusú társát. Ez egy tökéletes párosítás, amit nagyon sokféle módon felhasználhatsz.

 

A Mandarin telt, vidám formájú font, gyümölcsillatú hangulatával remekül használható valódi nyárias hangulat megteremtéséhez. Kiegészítőként a stílusához megfelelő díszítő elemeket is kapott.

 

A Summer Swirl szintén egy kézzel írott font, aminek a stílusát a kedves kis kunkorok határozzák meg. Nemcsak nyárias hangulatot teremthetünk vele, de szerintem nagyon jól passzol gyerekes témákhoz is. A készítő egy hozzá illő, szintén kézzel írt fonttal párosította, ami nagyon jól kiegészíti.

 

Végül pedig jöjjön egy nagyon egyedi, sellős font, a Mermaid tails, ami már első látásra is mosolyt csalt az arcomra. A nyárias hangulatról gondoskodnak az egyedi sellőfarkas dekorfontok, a hatás garantáltan nem marad el!

Címkék:
A szerző: Dörnyei Barbara
Hosszú, kanyargós út után jutottam el először a netes marketing, aztán a web design világáig. Jelenleg a szívemhez igazán közel álló arculat tervezéssel és grafikus tervezéssel foglalkozom, leginkább kis- és középvállalkozások részére. Ezen kívül, mint OWT-s öregdiák, weboldalakat is készítek. Weboldalam: http://barberrydesign.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.