Barion Pixel
Segédlet

Fantázia és fikció Photoshoppal

2019. június 26. | Pixelgyár OWT

# # # # #

Ha varázspálcát nem is, de egy varázseszközt alaposan megismerve Te magad is képes leszel létrehozni az álombeli világokat. Olyan Photoshop segédleteket gyűjtöttünk össze, amelyekkel varázslatos világokba juthatsz el egy kép erejéig. A fotómanipulációk megunhatatlanok!

Ez a gyakorlat egy titkos ajtót nyit a fantázia világába. Ha ezzel megvagy, hívj be valaki mást is, egy másik helyről.

Alice találkozása a világító gombával. Vajon ha eszik belőle mit történik? Ezt nem tudjuk meg sajnos, de biztosan varázsgomba, hiszen a videó végére többet tudsz majd a Photoshopról, mint eddig!

Az öreg detektív egyáltalán nem ijedt meg, amikor a kiszáradt pusztában egy képkeretből hozzászólt az aranyhal.

A fiatalembernek sugárzó élmény lehetett ez! Neked kevésbé veszélyes, de annál hasznosabb ez a Photoshop tutorial!

A boszorkány nem babonás. Fekete macska helyett egy méretes tigriskölyökkel csinálja az üzletet. Extra feladat, hogy helyezd el őket az erdőben!

Már nincs messze a vészjósló vár, ahol a történetben 212 oldalon keresztül zajlik a varázsoskodás. A piros kabátos srác alig várja, hogy odaérjen, segíts neki megnézni, hol tart.

A fantázia birodalomban is nagyon szeretnek a népek a szikla szélén szelfizni. Reméljük ennek a lánynak van valami varázsereje. Vagy megmenti őt a piros kabátos srác. Nagyon.

Aliz ezúttal biztos, hogy evett a gombából, mert nagyon fáj a hasa. A képen azonban azt látjuk, ahogy várja a helyi menetrend szerinti járatot.

Az erdőben éjszaka virágzik a lógó hold, és abszolút normális, hogy a három éves kislány ott flangál. Ne feledd, ez a fantázia világa, tehetnél rá még rózsaszín flamingókat is!

Vagy mondjuk erre! Elvágyódva nézi a flamingó a felhőfát a sivatagban. Még soká érik be!

 

Iratkozz fel 7 napos ingyenes, alapozó webdesign kurzusunkra!

Kipróbálom

blog

Segédlet Élethalálharc a WordPressben – a plugin-biznisz

Élethalálharc a WordPressben – a plugin-biznisz

2021. június 16.

A webdesign világának kikerülhetetlen monolitja a WordPress, ez a nyílt forráskódú, idén éppen 18 éves blog-, majd weblapmotor szinte páratlan karriert futott be. Ugyanakkor, valószínűleg éppen azért, mert a nyílt forráskódú, rajongásból és ingyenesen fejlesztett projektek világából ered, és ehhez a világhoz máig is ezer szállal kötődik (lényegében máig belőle építkezik), a WP arányosan sokkal […]

Tovább a cikkre