Fantázia és fikció Photoshoppal – Webdesign Tanfolyam

Fantázia és fikció Photoshoppal

2019. június 26. - 13:53 • írta: iroda

Ha varázspálcát nem is, de egy varázseszközt alaposan megismerve Te magad is képes leszel létrehozni az álombeli világokat. Olyan Photoshop segédleteket gyűjtöttünk össze, amelyekkel varázslatos világokba juthatsz el egy kép erejéig. A fotómanipulációk megunhatatlanok!

Ez a gyakorlat egy titkos ajtót nyit a fantázia világába. Ha ezzel megvagy, hívj be valaki mást is, egy másik helyről.

Alice találkozása a világító gombával. Vajon ha eszik belőle mit történik? Ezt nem tudjuk meg sajnos, de biztosan varázsgomba, hiszen a videó végére többet tudsz majd a Photoshopról, mint eddig!

Az öreg detektív egyáltalán nem ijedt meg, amikor a kiszáradt pusztában egy képkeretből hozzászólt az aranyhal.

A fiatalembernek sugárzó élmény lehetett ez! Neked kevésbé veszélyes, de annál hasznosabb ez a Photoshop tutorial!

A boszorkány nem babonás. Fekete macska helyett egy méretes tigriskölyökkel csinálja az üzletet. Extra feladat, hogy helyezd el őket az erdőben!

Már nincs messze a vészjósló vár, ahol a történetben 212 oldalon keresztül zajlik a varázsoskodás. A piros kabátos srác alig várja, hogy odaérjen, segíts neki megnézni, hol tart.

A fantázia birodalomban is nagyon szeretnek a népek a szikla szélén szelfizni. Reméljük ennek a lánynak van valami varázsereje. Vagy megmenti őt a piros kabátos srác. Nagyon.

Aliz ezúttal biztos, hogy evett a gombából, mert nagyon fáj a hasa. A képen azonban azt látjuk, ahogy várja a helyi menetrend szerinti járatot.

Az erdőben éjszaka virágzik a lógó hold, és abszolút normális, hogy a három éves kislány ott flangál. Ne feledd, ez a fantázia világa, tehetnél rá még rózsaszín flamingókat is!

Vagy mondjuk erre! Elvágyódva nézi a flamingó a felhőfát a sivatagban. Még soká érik be!

 

Ezeket láttad már?

A szerző: iroda

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük