Barion Pixel
Ez itt a lifelong learning

Sosem tudhatsz eleget!

Blog

Ez mind hasznos lehet 2018-ban is!

2018. január 01. | Dörnyei Barbara

# # # # # # # # #

Itt az OWT blogban már nagyon sok írást találsz webdesignnal, vállalkozással kapcsolatos témákban. Most kiválogattam néhányat azok közül, amik így az év elején biztosan, de akár év közben is hasznosak lehetnek, mert mindig aktuálisak. Ez a lista persze korántsem teljeskörű, érdemes szétnézni a blogban további olvasnivalóért is!

Az év eleje legtöbbünknél a tervezés ideje is, ilyenkor (majdnem) tiszta lappal indulunk neki a ránk váró feladatoknak. A tudatos tervezéshez nagyon jól jönnek a különböző alkalmazások, amik segítenek abban, hogy ne ússzunk el nagyon, és jól tudjuk felhasználni a rendelkezésre álló időt. Ebben a posztban néhány ilyen, hasznos alkalmazást gyűjtöttünk össze.

Otthoni munka – fontos a jó időbeosztás!

Az otthoni munkavégzéssel kapcsolatban is van néhány hasznos gondolatunk, ezekben a posztokban.

Hasznos tippek otthoni munkavégzéshez

A home office-ról

Nagyon szívesen osztunk meg és mutatunk be színvonalas, szakmai blogokat, cikkeket és oldalakat is, hiszen ezekből nagyon sokat lehet tanulni. Ilyen posztokat is találsz a blogunkban, néhány ezek közül.

Mit érdemes olvasnod webdesign témában?

 

8 oldal amit érdemes követned tipográfiai témában

Ebben a témában született a “Nagy Webdesign Bloglista” poszt sorozat is, ami még mindig aktuális.

Nagy Webdesign Bloglista 1. hét

Ha még nincs weboldalad vagy éppen tervezed egy új oldal indítását, akkor jól fog jönni néhány hasznos tanács a kezdeti lépésekhez, mint például a jó domain név megtalálása.

Hogyan válasszunk jó domain nevet a weboldalunkhoz?

Az évkezdés jó aprópó egy kis rendrakásra és karbantartásra a weboldalunkon is. Aktuálisak lehetnek a frissítések, kezdhetjük mindjárt a WordPress frissítésével.

Miért fontos, hogy a legfrissebb WordPresst használd?

Nagyon aktuális téma a biztonságos weboldalak kérdése, hiszen idén a keresők már sokkal szigorúbban kezelik ezt a témát, így nem árt erre is felkészülni. Ebben a posztban erről írtunk.

HTTP kontra HTTPS, melyiket használd?

Iratkozz fel YouTube csatornákra!

blog

Díjazottak lettünk az Év honlapja versenyen E-learning kategóriában!

Díjazottak lettünk az Év honlapja versenyen E-learning kategóriában!

2021. december 27.

2021 nagyon sűrű év volt. Nem csak azért, mert idén voltunk 10 évesek, hanem mert az év elején kívül-belül megújultunk, egy igazán naprakész és interaktív tanfolyam várja a tanulni vágyókat. A vírushelyzet okán hétköznapivá vált online kapcsolattartási eszközök beépültek a tanmenetbe, így a tanfolyami anyagot idén sok-sok Facebook és Zoom Live óra keretezte, amelyek kiegészítő […]

Tovább a cikkre
Secured By miniOrange