Ez az igazi 100%-os garancia – Webdesign Tanfolyam

Ez az igazi 100%-os garancia

A pénzvisszafizetési garancia nem a 14 napos elállási jog, amire a törvény kötelez! Azt megrendelés után mindössze 14 napig tudod igénybe venni, ha még nem kezdődött el tanfolyam.

A tanfolyam kezdete után a fogyasztó nem jogosult a 14 munkanapos elállási illetve szerződésfelmondási jogával élni, a a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól rendelkező 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. §m) a nem tárgyi adathordozón nyújtott digitális adattartalom tekintetében, ha a vállalkozás a fogyasztó kifejezett, előzetes beleegyezésével kezdte meg a teljesítést, és a fogyasztó e beleegyezésével egyidejűleg nyilatkozott annak tudomásul vételéről, hogy a teljesítés megkezdését követően elveszíti a 20. § szerinti jogát.

Ez bizony nem megnyugtató igaz?

A VALÓDI GARANCIA EZ:

csak jelezd a Prémium vagy Prémium Plus tanfolyam befejezése utáni 7. napig, ha úgy érzed, nem tanítottunk meg neked semmi hasznosat és visszafizetjük a befizetett díj 100%-át! Mi tudjuk, hogy milyen szuper tananyagot készítettünk, így bátran vállaljuk a kockázatot helyetted!

Eddig a több száz hallgatóból 5-en igényelték ezt a lehetőséget, ebből 4-en a teljes befizetett tanfolyami díjat visszakapták, az ötödik sajnos egy betűt sem tanult, egy leckét sem csinált meg, erre sajnos nem érvényes a garancia! Mindenki nem lehet elégedett, de mi a legjobb tudásunk szerint megteszünk mindent, hogy a tanulók 100%-a az legyen! Nincs kockázat, csak tanulnod kell!

*Egyetlen feltételünk, hogy mutasd be a tanfolyam alatti összes feladatmegoldásodat, hogy lássuk Te mindent megtettél az ügy érdekében és tényleg mi szúrtunk el valamit! Ez fontos visszajelzés, hogy fejlődhessünk! Ha azonban nem végezted el őket, meg sem próbáltad, úgy sajnos a garancia nem érvényesíthető, mert mi remek tananyagot írtunk, de nem tanulhatjuk meg helyetted!

A Start tanfolyamra ez a 100% garancia jelenleg nem érvényesíthető!