Ez az igazi 100%-os garancia – Webdesign Tanfolyam

Ez az igazi 100%-os garancia

A pénzvisszafizetési garancia nem a 14 napos elállási jog, amire a törvény kötelez! Azt megrendelés után mindössze 14 napig tudod igénybe venni, ha még nem kezdődött el tanfolyam.

A tanfolyam kezdete után a fogyasztó nem jogosult a 14 munkanapos elállási illetve szerződésfelmondási jogával élni, a a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól rendelkező 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. §m) a nem tárgyi adathordozón nyújtott digitális adattartalom tekintetében, ha a vállalkozás a fogyasztó kifejezett, előzetes beleegyezésével kezdte meg a teljesítést, és a fogyasztó e beleegyezésével egyidejűleg nyilatkozott annak tudomásul vételéről, hogy a teljesítés megkezdését követően elveszíti a 20. § szerinti jogát.

Ez bizony nem megnyugtató igaz?

A VALÓDI GARANCIA EZ:

Ha megkaptad az utolsó leckét is, de úgy érzed, nem tanítottunk meg neked semmi hasznosat, csak jelezd 7 napon belül és visszafizetjük a befizetett díj 100%-át! Mi tudjuk, hogy milyen szuper tananyagot készítettünk, így bátran vállaljuk a kockázatot helyetted!

Eddig a 2000+ tanulóból nyolcan igényelték ezt a lehetőséget, ebből 6-an a teljes befizetett tanfolyami díjat visszakapták!
Volt olyan sajnos egy aki betűt sem tanult, egy leckét sem csinált meg, erre sajnos nem érvényes a garancia! Illetve arra sem, ha a tanfolyam közben egyszer csak meggondolod magad, hogy neked ehhez nincs is kedved, nincs rá időd, egyéb kifogások. Erre sem érvényes a garancia!

De mindenki nem lehet elégedett, de mi a legjobb tudásunk szerint megteszünk mindent, hogy a tanulók 100%-a az legyen! Nincs kockázat, csak tanulnod kell!

*Egyetlen feltételünk, hogy mutasd be a tanfolyam alatti összes feladatmegoldásodat, hogy lássuk Te mindent megtettél az ügy érdekében és tényleg mi szúrtunk el valamit! Ez fontos visszajelzés, hogy fejlődhessünk! Ha azonban nem végezted el őket, meg sem próbáltad, úgy sajnos a garancia nem érvényesíthető, mert mi remek tananyagot írtunk, de nem tanulhatjuk meg helyetted!