Barion Pixel

Étel és ital témájú mockup válogatás a nyári szezonra

2017. július 21. | Dörnyei Barbara

# # # # # # # #

Ételben utazol? Akkor ezt a gyűjteményt érdemes átnézned. Mockupokat és Scene Creatorokat válogattam ételhez, italhoz és étteremhez kapcsolódó témákkal.

Ha már étel, akkor kezdjük mindjárt valami egészségessel, a Healthy Food készlet, több egy egyszerű mockupnál, mert találsz benne jónéhány nagy felbontású étel és nyersanyag fotót is, amiket millió helyen felhasználhatsz kezdve a weboldaladtól a közösségi média posztokig szinte bárhol. Az ételeket fentről fotózták, így tulajodnképpen bármilyen háttér elé elég jól elhelyezhetők.

 

A Coffee Branding and Packages Mockup egy elég méretes csomagot takar, ebben aztán tényleg van minden, amire ebben a témában szükséged lehet. Jó minőségű ételfotók, csomagolások garmadája. Fekvő papírzacskó, álló papírzacskó, kicsi zacskó, nagy zacskó, üvegek, több méretben és formában, nem is sorolom tovább.

 

 

Éttermi témákhoz, branding, logó bemutatásához, és sokminden máshoz is jól használható a következő mockup. A psd fájl, szépen fotózott eszközöket és ételeket tartalmaz, sőt az árnyékokat külön szerkesztheted, ami több elrendezést is lehetővé tesz.

 

 

Jöjjön egy kicsit rusztikusabb, kockás abroszos, de mégis nagyon trendi hangulatú mockup, a Burger Store, a vagány tetkós pincérrel, akinek a kötényére a saját logódat is rávarázsolhatod. A készítők egy elrendezést ingyen is elérhetővé tettek, így közelebbről is megnézheted, hogy milyen a minősége, mielőtt megvásárolnád a készletet.

 

 

Nyár, van és jó meleg, így nagyon aktuális egy jó hideg sör! Ha mondjuk éppen egy sör emblémán dolgozol, amit szeretnél megmutatni, akkor ajánlom ezt a söröspoharas mockupot, amin annyira kellemesek a színek és a fények, hogy bárki kedvet kaphat pohár jóféle sörhöz aki ezt látja.

 

Aki nem szereti a sört, annak pedig kellemesen hűsítő lehet egy adag fagyi. Ennek a mockupnak, a készítője ugyan fagyasztott joghurtot tett a tálkákba, ennek ellenére szerintem jól használható egy fagyi brand bemutatására is például. A psd file lehetővé teszi, hogy még a fagyi színét is te válaszd meg, a logód, vagy bármilyen grafikád pedig jól mutat a kis papírkehely oldalán.

Iratkozz fel 7 napos ingyenes, alapozó webdesign kurzusunkra!

Kipróbálom

blog

Üzlet Élet a Zoomon kívül: videokonferencia-körkép

Élet a Zoomon kívül: videokonferencia-körkép

2021. május 04.

Ha másfél éve megkérdezel valakit, milyen alkalmazás a Zoom, jó eséllyel nem tudta volna az illető, vagy esetleg megpróbál tippelni valami képnagyító programra… A koronavírus viszont valamiért pillanatok alatt az egekbe vitte az erős kínai kapcsolatokkal is rendelkező  konferenciaprogram hírnevét, és mára már az óvodások is vele fekszenek-kelnek. Nem volt véletlen a tavaly nagyot futott […]

Tovább a cikkre