Eltévedt kuponok – Webdesign Tanfolyam

Eltévedt kuponok

2010. szeptember 15. - 07:44 • írta: Tóth Zsuzsanna • 2 hozzászólás

Többen jeleztétek, hogy bár kitöltöttétek a kérdőívet, a kedvezmény kupont, ill. a választ a kérdésetekre nem kaptátok meg!
Ha így van, és a spam mappában sem találod a levelem, akkor kérlek írj a wbdsgn@gmail.com címre, és pótolni fogom!

Címkék:

Ezeket láttad már?

A szerző: Tóth Zsuzsanna
10. éve foglalkozom webdesign tervezéssel - Több ügynökségnél dolgoztam belsősként-külsősként (Mcorp Média, Alchimedia Studio, stb.), de ügyféloldalon is pl. Extreme Digital. Mára első helyre az oktatás lépett, a fennmaradó időben pedig online és offline tanácsadással, eseti szakértéssel illetve értékesítési rendszerek felülettervezésével foglalkozom. Büszke vagyok arra, hogy a saját cégem vezetem, és mindig keresem az új és kreatív jövőmegoldásokat. Munkáimból: http://awebdesigner.hu

2 hozzászólás a(z) “Eltévedt kuponok” bejegyzéshez

  1. Én is írtam kérdést és kitöltöttem a kérdőívet, de nem kaptam rá semmilyen választ.
    Viszont azt, hogy mit kérdeztem, pontosan már nem tudom. Szerintem valami olyasmit, hogy ezzel a tanfolyammal, ha elvégezném, mennyire biztos az, hogy valamilyen munkát tudok találni. Szóval, hogy mennyire nehéz ezzel “ismeretlenként” munkát találni.
    Köszi előre is a segítséget.

  2. Azért kértem, hogy jelezze, aki nem kapta meg emailben, hogy azoknak ismét kitudjam küldeni. Három adagban mentek ki a levelek, az egyik adag úgy tűnik nem ért célt.

    Kedves Éva, ezt a kérdést többen feltették. Biztosnak egy dolog biztos az életben… Pont ugyanannyira könnyű, vagy nehéz munkát, állás találni, mint ápolónőként, raktárosként, eladóként, vagy rendszergazaként. Senkinek sem fogom azt mondani, hogy végezze el, és degeszre keresi magát. Nem is mondhatok ilyet, mert a keresetek nagyon változóak, attól függően hol lakik az ember, kinek dolgozik, és mit. Ez egy keresett szakma, DE hihetetlenül kevés a JÓ szakember. “Webdesignt”, honlapot viszont minden sufniban készítenek – ezekkel nem lehet, és nem is szabad versenyezni. A tanfolyam vége felé sok szó esik az önmarketingről, elhelyezkedésről, portfólió készítésről, megrendelőkről, buktatókról. Garantálni csak a tananyag, és a megszerzett tudás minőségét tudom, az hogy ki mihez kezd vele, azt nem.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük