Barion Pixel
Ez itt a lifelong learning

Sosem tudhatsz eleget!

Blog

Díjazottak lettünk az Év honlapja versenyen E-learning kategóriában!

2021. december 27. | Tóth Zsuzsanna

# # # # # # #

2021 nagyon sűrű év volt. Nem csak azért, mert idén voltunk 10 évesek, hanem mert az év elején kívül-belül megújultunk, egy igazán naprakész és interaktív tanfolyam várja a tanulni vágyókat. A vírushelyzet okán hétköznapivá vált online kapcsolattartási eszközök beépültek a tanmenetbe, így a tanfolyami anyagot idén sok-sok Facebook és Zoom Live óra keretezte, amelyek kiegészítő anyagokként igazán népszerűek.
De végre a profilképek mögül megismerkedhettünk “élőben” is a tanulóinkkal, ami megsokszorozta a hatákonyságunk és az eredményeket is. 

Tóth Zsuzsanna, vezető oktató

A Designer kurzuson ez még hatványozottabban igaz, a csoport egy kis laboratóriumként működik a Pixelgyáron belül, itt próbálgatják magukat a tanulók, mielőtt az első éles megbízásaikat megkapják. És megkapják, azt mondhatom, hogy az idei évben szinte mindenkinek sikerült vagy szabadúszóként elindulnia, vagy állást találnia webdesignerként. Ezt betudom annak is, hogy egyre több tanuló veszi igénybe a havi Zoom mentorálást is, amelyben mérföldköveket jelölünk ki a következő hónapra mivel kell foglalkozni pl. blog indítás vagy közösségi média tevékenység.

Az év végén pedig 2200 ember vett részt a Kreativitás Ébresztő Kihívásunkon, azaz ennyi embernek tanítottuk meg a webdesign alapjait. 

Köszönjük a zsűrinek, de legfőképpen tanulóinknak és követőinknek! 

Iratkozz fel YouTube csatornákra!

blog

Tanulás Designer Karrier Kérdezz-Felelek

Designer Karrier Kérdezz-Felelek

2022. január 25.

A múlt hét végén megtartott Kreatív Karriernavigátor nap után nagyon sok kérdés jött hozzánk, ezekre tegnap egy rögtönzött FB Live-ban válaszoltam, illetve fel tudtatok tenni egyéb kapcsolódó kérdéseket is. Kiből lehet designer? Én azt gondolom, hogy nem kell hozzá extra képesség. Nyilván aki tudja magáról, hogy általában nincs szépérzéke, nehezebben fog boldogulni, de már sok […]

Tovább a cikkre
Secured By miniOrange