Prémium tudáshoz prémium eszközök – Webdesign Tanfolyam

Prémium tudáshoz prémium eszközök

intuos-comic

Ha te 100% bizalmad adod, akkor mi megajándékozunk érte!

Nyolc év és több mint 2000 tanuló után is tudjuk, hogy igencsak nehéz döntés a tanfolyam rendelése során, hogy ezt a nagy összegű képzést, online, csak úgy a vaktában megrendeljétek! Ez teljesen érthető, mi is óvatosak lennénk a mai világban, ezért az eddig olvasottakon felül szeretnénk megmutatni, miért érdemes minket választani!

 • Egyrészt ugye már 6 részletben is fizetheted a tanfolyamot, ez már egy bónusz, jól tervezhetően, havonta! De ez önmagában kevés, ha nem tudod mit kapsz érte!
 • 100% garanciát vállalunk a tanfolyamra! Ilyen vállalást nem találsz még egyet a piacon! Nem véletlenül :)
  Tudjuk mit csinálunk! Ez elég meggyőző érv, nem?
 • Nyílt Facebook csoportunkban bővebben tájékozódhatsz rólunk, és arról hogy mi várható a tanulói csoportban, ami ehhez hasonló módon működik!
 • Ha ez még mindig nem elég meggyőző,egy-egy hallgatói gyakorlat munkáin láthatod a tanulói munkák minőségét!
 • Sőt megnézheted a vizsgamunkáikat is! Ezt a tudásszintet érheted el Te is! Vagy még többet, hiszen csak a szorgalmadon múlik!
 • A tananyagot a tanfolyam után is eléred – sőt 1 évig még támogatást is nyújtunk hozzá, ha elővennéd később és kérdésed lenne!
 • A tanulói csoportban sem szűnik meg a tagságod a tanfolyam végeztével! A csoportban jelen vannak a már végzett tanulóink is, akik nem csak tapasztalataikkal segítenek, de ők maguk is bármikor kérdezhetnek a tanfolyam után is! Nálunk a tanulóink nem csak addig fontosak, amíg fizetnek! Évekkel később is nyújtunk számukra ingyenesen vagy hihetetlenül kedvező áron segédanyagokat, illetve használhatják a csoportot és az abban létrejött tudást, kapcsolatokat!
 • És a csoport… az önmagában egy kincs.

Most azonban a tudás mellett a Tiéd lehet a szuper kezdőcsomag, amivel könnyebbé tesszük a tanulást!

Amennyiben az egy összegben fizetést választod – tanfolyamod mellé egy doboznyi szuper és hasznos ajándékot is adunk, azaz egy remek OWT WEBDESIGN kezdőcsomagot állítottunk össze a tanuláshoz, 70.000 Ft értékben!

IMG_1692

Mik ezek egészen pontosan és mire jók?

Egy Wacom Intuos S Bluetooth digitális rajztábla, amely egy igazi kreatív eszköz!

Együttműködik a legtöbb ismert képszerkesztő és rajzprogrammal (Photoshop, Illustrator), így ezekben nem csak az egeredre leszel utalva! Amit a táblán megrajzolsz, a számítógépen megjelenik és szabadon szerkeszthető, praktikus segítség fotószerkesztésben, grafikák vagy logókészítésben.

Ebben az új kivitelben, mivel vezeték nélküli és kompakt méretű, akár magaddal is hordhatod!

Értéke: 35.000 Ft

ajandek_wacom_intuos_s
iloveowt_bogre_ajandekba

Az #iloveowt összeköt, egy közös csapatba tartozást jelent, még akkor is, ha személyesen sosem találkozunk – ámbár, rengeteg valós kapcsolat születik itt – munka és baráti egyaránt. Ezeket a bögréket a tanulóink tervezték egy verseny során, ők választották ki a legjobbakat és lett bögre, amiből egy OWT-s számára a kávé/tea is jobban esik!

Értéke: 3000 Ft

Egy speciális, 100 lapos OWT webdesign vázlatfüzet, amivel a weboldal szerkezetét tudod felvázolni. Mert a weboldal készítés is a tervezéssel kezdődik. Asztali és mobil nézethez, pontrácsos kivitelben.

Értéke: 6000 Ft

webdesign_owt_vazlatfuzet
femsablon_UI_stencil

Nem csak az a fontos, hogy mire, de az is, hogy mivel tervezel! Ez a két időtálló fém stencil - website és mobil verzióban - vonalzóként és rajzsablonként is funkcionál, ikonokat, gombokat tudsz elhelyezni a weboldal vázlatokon.

Mellé egy szuper ceruzatartót is adunk, amiben a fémsablonokat is tárolhatod.

Értéke: 9000 Ft

 

OWT WEBDESIGN EBOOK KÖNYVEK

És megkapod az OWT hallgatók igényei alapján összeállított kiegészítő tananyagokat tartalmazó ebook csomagunk, amely segít eligazodni az online reklámok között, tippeket ad, hogyan kezdj szabadúszó vállalkozásba, megmutatja hogyan gondolkozz a honlapod látogatóinak fejével!

Értéke: 12.000 Ft

Hozz jó döntést! Mit vegyél figyelembe, amikor webdesign tanfolyamot választasz?

Ezt jelenti az OWT Prémium Designer:

 • Hiszünk abban, hogy azzal, hogy embereket oktatunk át tudjuk adni azt a szabadságot is, amiért mi magunk is elkezdtük ezt az egészet valamikor! Az online munka – legyen az webdesigner munka, vagy bármilyen vállalkozás – megadja neked azt a lehetőséget, hogy a magad ura légy! Ebbe az is beletartozik, hogy akár olyan állást vállalj, ami jövedelmezőbb és kényelmesebb, ami mellett marad időd ÉLNI!
 • Az anyagainkat is így állítottuk össze, hogy bármikor, bárhonnan el tudod majd érni őket a tanfolyam után is. Inkább sajnos arra kell figyelni, hogy ez az a terület, ahol nagyon gyorsan változik minden, így a tudás avulása a legnagyobb ellenségünk! Erre is van megoldásunk: a tanulói Facebook csoport! Ahol nem csak a tanfolyam alatt, hanem “örökös tagsággal” folyamatosan frissítheted tudásodat a csoportba bekerülő plusz feladatokkal illetve díjtalanul vagy csekély összegért hozzájuthatsz a legfrisebb anyagainkhoz is!
 • Nem maradsz egyedül! Sok online tanfolyamon megkapod az anyagot, aztán nézel mint a lukinyúl. Nálunk minden modulnak külön oktatója van, ahol az adott témakörre jellemző, speciális segítséget kapsz és nem egy “mindenhez (is) értő” személy próbál a grafikai tervezéstől a kódoláson a marketingig megszakérteni.

Apróbetű: Az ajándékok a 2019. április 10. után leadott új jelentkezésekre vonatkoznak, kizárólag OWT Prémium Designer tanfolyam egy összegű megrendelése és 8 napon belüli befizetése esetén állnak a rendelkezésedre!

A digitális rajztábla színe fekete és pisztácia - ezek véletlenszerűen kerülnek a csomagokba.

Figyelem! A grafikus táblát tartalmazó csomagot kizárólag magyarországi címre küldjük, GLS futárral, a digitális tartalmat pedig emailben kapják meg a jelentkezők! Az ajándék pénzre, egyéb kedvezményekre nem váltható, más akciókkal nem összevonható. Nem kérni lehet, de a tanfolyam díját ez nem csökkenti.

Az ajándékok a készlet erejéig - 50 db, legkésőbb 2019. december 31-ig állnak rendelkezésre!