Barion Pixel

Beszélj Photoshop, in English! – az újratelepítős megoldás

2019. október 14. | Vida Hajnalka

# # # # # # #

Kínáltunk már egy olyan lehetőséget a program nyelvezetének magyarról angolra állításához, mely nem kíván újratelepítést, egyszerűen egy fájl módosítását igényli. Többször kaptunk -a legújabb alkalmazásverziókkal kapcsolatban- olyan visszajelzést tanulóinktól, hogy nem végzett teljes átalakítást a program nyelvezetében a  https://webdesigntanfolyam.com/photoshop-vissza/ linken elérhető módosítási javaslatunk. Ennek okán készítettem egy rövid leírást egy másik megoldáshoz. Ez valamivel hosszadalmasabb lehet, de biztos ami tuti, cc esetében ezt javasoljuk annak érdekében, hogy minden szöveg angolul tudjon megjelenni a Photoshopban.

 

    1. Töröld/uninstalláld a Photoshopot a gépedről. 
    2. Nyisd meg a Creative Cloud alkalmazást, majd a kis fogaskerékre kattintva lépj a beállításokhoz.
    3. Apps/Alkalmazások fül választása után állítsd át a nyelvezetet angolra
    4. Telepítsd a Photoshopot innen, az alkalmazásból
    5. Indítsd a Photoshopot.

Ha mindent jól csináltál, akkor Hurrá, működik, és immáron angol környezetben folytathatod a tanulást/munkát/amihez épp kedved van Photoshopban!

Iratkozz fel 7 napos ingyenes, alapozó webdesign kurzusunkra!

Kipróbálom

blog

Segédlet Élethalálharc a WordPressben – a plugin-biznisz

Élethalálharc a WordPressben – a plugin-biznisz

2021. június 16.

A webdesign világának kikerülhetetlen monolitja a WordPress, ez a nyílt forráskódú, idén éppen 18 éves blog-, majd weblapmotor szinte páratlan karriert futott be. Ugyanakkor, valószínűleg éppen azért, mert a nyílt forráskódú, rajongásból és ingyenesen fejlesztett projektek világából ered, és ehhez a világhoz máig is ezer szállal kötődik (lényegében máig belőle építkezik), a WP arányosan sokkal […]

Tovább a cikkre