Barion Pixel

Beszélj Photoshop, in English! – az újratelepítős megoldás

2019. október 14. | Vida Hajnalka

# # # # # # #

Kínáltunk már egy olyan lehetőséget a program nyelvezetének magyarról angolra állításához, mely nem kíván újratelepítést, egyszerűen egy fájl módosítását igényli. Többször kaptunk -a legújabb alkalmazásverziókkal kapcsolatban- olyan visszajelzést tanulóinktól, hogy nem végzett teljes átalakítást a program nyelvezetében a  https://webdesigntanfolyam.com/photoshop-vissza/ linken elérhető módosítási javaslatunk. Ennek okán készítettem egy rövid leírást egy másik megoldáshoz. Ez valamivel hosszadalmasabb lehet, de biztos ami tuti, cc esetében ezt javasoljuk annak érdekében, hogy minden szöveg angolul tudjon megjelenni a Photoshopban.

 

  1. Töröld/uninstalláld a Photoshopot a gépedről. 
  2. Nyisd meg a Creative Cloud alkalmazást, majd a kis fogaskerékre kattintva lépj a beállításokhoz.
   blank
  3. Apps/Alkalmazások fül választása után állítsd át a nyelvezetet angolra
   blank
  4. Telepítsd a Photoshopot innen, az alkalmazásból
   blank
  5. Indítsd a Photoshopot.

Ha mindent jól csináltál, akkor Hurrá, működik, és immáron angol környezetben folytathatod a tanulást/munkát/amihez épp kedved van Photoshopban!

Iratkozz fel 7 napos ingyenes, alapozó webdesign kurzusunkra!

Kipróbálom

blog

Motiváció A szabadúszó webdesignerek egyik rémálma: az árazás

A szabadúszó webdesignerek egyik rémálma: az árazás

2021. április 12.

Mennyit ér, amit megtanultál? Nos, amennyit fizetnek érte! Uhh, ez elég anyagiasan hangzik mi? Úgy vagyunk kondicionálva, hogy az ilyen megközelítést ne tartsuk helyesnek, mert az a társadalmilag PC, hogy igazából az elismerésért dolgozunk és távol áll tőlünk Mammon minden földi java és hiúsága. De ugye ez nem így van, mert sem elismerésért, sem lájkért […]

Tovább a cikkre