Barion Pixel
Ez itt a lifelong learning

Sosem tudhatsz eleget!

Blog

Beszélj Photoshop, in English! – az újratelepítős megoldás

2019. október 14. | Vida Hajnalka

# # # # # # #

Kínáltunk már egy olyan lehetőséget a program nyelvezetének magyarról angolra állításához, mely nem kíván újratelepítést, egyszerűen egy fájl módosítását igényli. Többször kaptunk -a legújabb alkalmazásverziókkal kapcsolatban- olyan visszajelzést tanulóinktól, hogy nem végzett teljes átalakítást a program nyelvezetében a  https://webdesigntanfolyam.com/photoshop-vissza/ linken elérhető módosítási javaslatunk. Ennek okán készítettem egy rövid leírást egy másik megoldáshoz. Ez valamivel hosszadalmasabb lehet, de biztos ami tuti, cc esetében ezt javasoljuk annak érdekében, hogy minden szöveg angolul tudjon megjelenni a Photoshopban.

 

    1. Töröld/uninstalláld a Photoshopot a gépedről. 
    2. Nyisd meg a Creative Cloud alkalmazást, majd a kis fogaskerékre kattintva lépj a beállításokhoz.
    3. Apps/Alkalmazások fül választása után állítsd át a nyelvezetet angolra
    4. Telepítsd a Photoshopot innen, az alkalmazásból
    5. Indítsd a Photoshopot.

Ha mindent jól csináltál, akkor Hurrá, működik, és immáron angol környezetben folytathatod a tanulást/munkát/amihez épp kedved van Photoshopban!

Iratkozz fel YouTube csatornákra!

blog

Virtuális asszisztens legyél vagy webdesigner?

Virtuális asszisztens legyél vagy webdesigner?

2024. február 01.

Mindkettő fantasztikus lehetőség arra, hogy elhagyd a hagyományos kereteket, mint szoros, rugalmatlan munkaidő, helyhez kötöttség vagy akár a bérplafon. Egy ponton találkozik is a két munkakör, ahol a grafikai munka már az asszisztenciába hajlik – designerként is végezhetsz weboldal adminisztrációt, közösségi média tartalom készítést vagy felügyeletet és virtuális asszisztensként is sokszor találkozni már-már tervezői munkába […]

Tovább a cikkre
Secured By miniOrange