Barion Pixel
Ez itt a lifelong learning

Sosem tudhatsz eleget!

Blog

Végzett OWT hallgatóink: Benke Éva

2014. május 14. | Tóth Zsuzsanna

# # # # #

Benke Éva a kézművesek és művészek webdesignereHogy alakulnak a dolgaid a tanfolyam után?

A Kezdő tanfolyam befejezése után jött az első 2 megkeresés és akkor döntöttem el, vagy talán már előbb, h megcsinálom a Haladót is, amit 2013. márciusában kezdtem el.
Mire a vizsgát letettem, már folyamatosan voltak munkáim. Közben gyorsan kitaláltam, hogy milyen csomagokat kínálok, honlapot megcsináltam, írtam a blogbejegyzéseket. Egyszer bekattant, hogy a “művészek és kézművesek webdesignere” leszek. Ettől a pillanattól kezdve nagyon beindultak a dolgaim.
(szerkesztői megjegyzés: a Kezdő és Haladó ma a Prémium tanfolyamunknak felel meg)

Mit hasznosítottál leginkább a tanultakból?

1. A tanultakból leginkább a design területén azt hasznosítom, hogy hogyan tudom a legegyszerűbben a vizuális látványokat megjeleníteni. Ez egy más fajta szemlélet, mint amit én eddig csináltam, és azt érzem, hogy a kétféle szemléletet jól lehet ötvözni. Talán ez adhatja meg az egyéni stílusomat? Mindig az egyszerűség felé törekedni.
canzoni_latvany_cards
tulipan_ceger
Szappan doboz
2. A másik nagy ismeret számomra a HTML megismerése. Előtte ezt nem tanultam, nagy örömködés és sikerélmény fűződik ehhez a részhez. örülök, hogy ezt tanulhattam.

Min dolgozol mostanában?

Egyik leckében éppen arról volt szó, hogy tudni kell figyelni több területre, több ügyfélre, mert van, mikor 3-4 munka is megy párhuzamosan. Erre készültem :) Hát ennél több is fut, úgyhogy az idővel mindig zsonglőrködni kell. Most van folyamatban:
– 4 logótervezés;
– 6 weboldal + webdesign;
– csomagolásterv (visszatérő szappanos ügyfél)
Ezek között van, ami nagyarculat, van, ami kisarculat.
Ez azt jelenti, hogy június végéig  van munka. Folyamatban van 3 árajánlat, melyekről visszajelzést várok. Legtöbb ügyfél a honlapomon keresztül talál rám, árajánlatkérő űrlapot kitöltve.
dobozka_logo_hullam_latvanypapiron
maurer_logo_papirba-melyitett

Van olyan terület, ahol még nem volt alkalmad kipróbálni magad, de szeretnéd?

Ami nagy álmom, egy olyan megbízás, ami teljesen komplex, nem csak egy területre korlátozódik. Egy teljes arculat kidolgozása, egy nagy megbízás :) arculati kézikönyvvel.
Tervem egy olyan működő stúdió létrehozása, ahol a webdesign és arculattervezés folyik. Ide 1-2 munkatárs felvétele.

Mit tanácsolsz azoknak, akik mostanság vágnak bele a webdesign tanulásba?

Találd meg a célcsoportot magadnak!
Azzal foglalkozz, amihez kedved van! Nem kell mindent csinálni, lehet csak 1-1 részterülete is a webdesignnak a repertoárodban.
Redbee Design – http://redbeedesign.hu
Iratkozz fel YouTube csatornákra!

blog

Virtuális asszisztens legyél vagy webdesigner?

Virtuális asszisztens legyél vagy webdesigner?

2024. február 01.

Mindkettő fantasztikus lehetőség arra, hogy elhagyd a hagyományos kereteket, mint szoros, rugalmatlan munkaidő, helyhez kötöttség vagy akár a bérplafon. Egy ponton találkozik is a két munkakör, ahol a grafikai munka már az asszisztenciába hajlik – designerként is végezhetsz weboldal adminisztrációt, közösségi média tartalom készítést vagy felügyeletet és virtuális asszisztensként is sokszor találkozni már-már tervezői munkába […]

Tovább a cikkre
Secured By miniOrange