Az őrült nyulak visszatértek! – Webdesign Tanfolyam

Az őrült nyulak visszatértek!

2018. március 13. - 14:57 • írta: Tóth Zsuzsanna

Alig múlt el a tél, máris felbukkantak ezek a fura tekintetű tapsifülesek. Tavaly is nagy randalírozást csaptak, két hétig tartott mire a látogatóink összeszedték azt a rengeteg kedvezménykupont, amivel teleszórták az oldalt! Erre ma reggel mi történt?! Jól sejted! Ismét telerakták kupondarabkákkal a blogot! Némelyik 50% (!!!) kedvezményt ad a tanfolyamok árából! Ezek nem normálisak! A szemük sem áll jól! Mondjuk kék, pink meg zöld nyulaktól mi mást várhatnék?!

 

Szeretnél egy Start tanfolyamot féláron?

Keresd a pink színű nyúl kuponjait, és az összerakott kuponkód 50% kedvezményt biztosít Start tanfolyamhoz, egyösszegű fizetés esetén! Ha megtaláltad a kuponokat, irány a Start tanfolyam oldala! Írd be a kódot, és fizesd a teljes ár felét! 

Részletfizetéssel szeretnél Prémium tanfolyamon tanulni? Itt egy ritka alkalom!

A kék nyúl igazán jó arc! Ugyanis ekkora kedvezményt kizárólag egyösszegű fizetéshez szoktunk adni! Most a kék nyuszi kuponjait összeszedve 50% kedvezményt szerezhetsz részletfizetés esetén, Prémium vagy Prémium Plus tanfolyamhoz! Figyelem: ez a kupon limitált! Mindössze 50 40 25 15 3 db váltható be belőle!

ELFOGYOTT!

Szeretnél inkább egy hasznos és kreatív ajándékot a tanfolyamod mellé?

 

A zöld nyúl kuponjai egy 45.000 Ft értékű, ajándék Wacom Intuos Comic S digitális rajztáblát és mellé járó minitanfolyamot jelentenek a  Prémium vagy Prémium Plus tanfolyamhoz, egyösszegű fizetés esetén! Ehhez csak össze kell illesztened a kuponkódokat és beváltanod!
Figyelem: ez a kupon limitált, mindössze 25 20 3 db váltható be belőle!

Rajztábla helyett egy vaskos kedvezménynek jobban örülnél?

Kicsit kisütött a nap és megérkezett a lila nyúl is! Az ő kuponjai 25% kedvezményt jelentenek egyösszegű fizetés esetén Prémium vagy Prémium Plus tanfolyamhoz! Ez nem kevés! Prémium tanfolyam esetén bruttó 298.900 Ft helyett bruttó 224.174 Ft-ot kell befizetned (74.726 Ft-al kevesebbet), Prémium Plus esetén ez még nagyobb összeg: bruttó 328.900 Ft helyett mindössze bruttó 246.675 Ft-ot (82.225 Ft-al kevesebbet)!
Ehhez csak össze kell illesztened a kuponkódokat és beváltanod!

SZABÁLYOK:

  • A kuponokra március 13-tól lehet vadászni, és április 6-áig tudod beváltani bármelyik, a honlapon lévő dátumra történő jelentkezéskor! Itt megtalálsz minden információt a tanfolyamokról, és a tanfolyamok oldalain a jelentkezési űrlapot is!
  • A kedvezmények érvényesítéséhez a 3 kuponkód részletet kell a megfelelő sorrendbe tenni és egybeírva, nagybetűkkel a kuponkód mezőbe beírni a tanfolyami aloldal alján lévő űrlapon: PL. XXXYYYZZZ
  • A helyesen beírt kuponkódokat a rendszerünk azonnal érvényesíti, és a kedvezményt levonva hozza létre a tanfolyam befizetéséhez szükséges díjbekérőket!
  • A kuponok nem összevonhatóak, egyéb kedvezményekre, pénzre nem válthatóak, kizárólag online rendelés esetén, a honlap felületén válthatóak be az akció időtartama alatt leadott jelentkezésekre!
  • Némelyik kupon limitált számban érhető el – pl. ajándék Wacom tábla, így amennyiben azok elfogytak, a kupon lekerül az oldalról!
  • Kuponkódokat a honlapon a Blog menüpont alatt lévő posztokban rejtettünk el, de érdemes követni a Facebook oldalunk ill. csoportunk is, mert időnként ott is felbukkanhatnak a hiányzó kuponkód darabkák!
JÓ KUPONVADÁSZATOT! 
A nyulak elmentek! Az összegyűjtött kuponokat április 6. éjfélig tudod beváltani!
Ha bármilyen kérdésed van a kedvezményekkel vagy a tanfolyammal kapcsolatban, írj bátran a gyar@pixelgyar.hu címre!
Címkék:

Ezeket láttad már?

A szerző: Tóth Zsuzsanna
10. éve foglalkozom webdesign tervezéssel - Több ügynökségnél dolgoztam belsősként-külsősként (Mcorp Média, Alchimedia Studio, stb.), de ügyféloldalon is pl. Extreme Digital. Mára első helyre az oktatás lépett, a fennmaradó időben pedig online és offline tanácsadással, eseti szakértéssel illetve értékesítési rendszerek felülettervezésével foglalkozom. Büszke vagyok arra, hogy a saját cégem vezetem, és mindig keresem az új és kreatív jövőmegoldásokat. Munkáimból: http://awebdesigner.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.