Oktatók – Webdesign Tanfolyam

Oktatók

Tóth H. Zsuzsanna

Tóth H. Zsuzsanna

Már 10 éve rajzolom a webet! Több ügynökségnél dolgoztam belsősként-külsősként olyan márkákon mint az RTL Klub, Rézangyal Pálinkaház, Origo, de ügyféloldalon is pl. Extreme Digital. Megtapasztaltam milyen a szabadúszó lét és mára a saját fejlesztő cégem, a Pixelgyárat vezetem.

A tanfolyam ötlete “Tőletek” jött, azaz sok megkeresés érkezett, hol lehet webdesignt tanulni. Némi vívódás után az online oktatás mellett döntöttem, és nem bántam meg, az un. Cloud learning nagyon sokszínű, és érdekes, gyakorlati oktatást tesz lehetővé! Az első tanfolyam 2011 januárban indult, azóta több, mint 300 hallgató vett rajtuk részt, akik egy része webdesignerként dolgozik azóta, mások a munkájukban pl. marketinges, fejlesztő, vagy saját weboldalukon hasznosítják a tanultakat.

Nem mindegy, hogy akitől tanulsz milyen munkákat tud felmutatni! Nézd meg az én portfóliómat és ha tetszik, téged is megtanítalak mindenre!

Munkáim: http://www.pinterest.com/tothzsuzsanna/my-work/

http://awebdesigner.hu

pixjozsi1

Szijártó József

2012-ben csatlakozott az OWT-hez. Róla azt érdemes tudni, hogy első weboldalát 15 éves korában készítette. Négy évig volt az MVM Csoport webdesignere. Két tartalomkezelő rendszer tervezésében és megvalósításában vett részt. Az utóbbi években számos WordPress alapú fejlesztést is kivitelezett. Fekete öves sitebuilder. Egyébként kávéfüggő, szeret fotózni, és még zenét is komponál néha. Jelenleg a Pixelgyár vezető fejlesztője.

Munkáiból: http://www.pinterest.com/hutchhu/my-work/

http://hutch.hu

Molnár Hajnalka

Molnár Hajnalka

1992 óta informatikatanár. Az OWT munkáját oktatóként és tananyagfejlesztőként segíti. A tanfolyamot megelőzően gimnazistákat és főiskolásokat tanított a programozás és az informatika alapjaira. Ha úgy érzed, hogy számodra riasztó a számítógépes kódok világa, benne biztosan emberedre akadsz. Hajnalkának három informatika témájú könyve jelent meg: kettő Linux témakörben, a harmadik pedig egy nőknek szóló informatikakönyv a számítógép működéséről. Ezen kívül rendszeresen részt vett az informatika oktatással kapcsolatos konferenciákon előadóként, és szervezőként. Szabadidejében tanulni szeret a legjobban: amikor nem tanít, akkor tanul. Így jutott el a Online Webdesign Tanfolyamra is, amelyet végig nagy örömmel végzett.

Pócsik Emese

Emese évtizedes tapasztalatát hozta magával az OWT-be, jelenleg ő felel a haladóbb HTML, CSS kódolás oktatásáért. Gyakorló designerként olyan trükköket és tippeket tanít meg, amik nincsenek meg egy könyvben vagy YouTube videóban sem. Olvass bővebben Emeséről

Vida Hajnalka

Az OWT tanulói csoportjában lát el support tevékenységet, kérdezheted bátran Photoshoppal és Illustratorral kapcsolatos kérdésekben. Hajni nyomdai irányból jött, de ma már webes felületeken is dolgozik.


Buru Ferenc

2014 óta vesz részt az OWT projektben online marketing szakértőként.
Feri már középiskolában keresőoptimalizált: az általa rendszeresen látogatott gamer club weboldalának fejlécébe beleírta százszor, hogy “számítástechnika”, így sikerült a külvárosi kis számtech boltnak az akkor nagyon menő Expert Computer alá kerülni az akkor egyik divatos webkeresőben.
A iskolapadból kikerülve Fazakas László mellett tanulta ki a Google AdWords és a SEO alapjait, amit hamarosan már ügynökségi környezetben, az azóta megboldogult Arcus Interactive Group berkein belül fejlesztettek tovább.
Ezt követően kis kitérőt tett az IT és gamer újságírás felé. De az online business szelleme hívta és szólította, ezért visszatért, hogy IT project leaderként építse tovább a webet. Pár éve pedig már minősített Google AdWords szakértőként ad tanácsot és épít kampányokat, szűnni nem akaró lelkesedéssel és műgonddal. Évtizedes online tapasztalatával most már hivatalosan is az OWT sorait erősíti.

Egyike annak a kevesebb, mint 50 szakembernek, akiknek itthon Google Analytics Certified minősítése van.
Linkedin: https://hu.linkedin.com/pub/ferenc-buru/70/a1/20b
Twitter: https://twitter.com/w0rt3xx