Anyu! Tanulj! – Webdesign Tanfolyam

Anyu! Tanulj!

2020. május 02. - 11:03 • írta: Tóth Zsuzsanna

Két email között bármikor meg építek egy troll házikót! címmel posztoltam pár napja az Instagramra. Nekem ez totál természetes, hogy a munka ugyanúgy a napi teendők része itthon, mint az, hogy berakjam a mosást vagy ránézek a leckékre. Így élünk sok-sok éve, nem csak a karantén óta. Amikor elkezdődött ez az egész, akkor borzasztóan hálás voltam, hogy kvázi “nem érint minket”, hiszen csak annyiban változtak a napjaink, hogy jobban itthon maradtunk. 

Vállalkozóként másképp tekintek a biztonságra, mint az átlag ember, tudom, hogy igazából ez egy illúzió, mert bármikor történhet valami olyasmi, ami kihúzza a lábunk alól a talajt, mégis biztonságban érezhettem magunkat, az egész családomat az által, hogy itthonról megoldottunk majdnem mindent. Hetente egyszer kellett elhagyni a házat valamelyikünknek.

Persze a digitális oktatás és a home office három gyerekkel azért nekem is adott új kihívásokat, és féltjük az idősebb családtagjaink. Szerencsére nem történt baj (a baj, sajnos még előtte beütött), nagyon együtt érzek azokkal, akik elvesztettek most egy családtagot.

Illetve még nincs vége, még csak lazítunk és reménykedünk, hogy mindjárt vége.

De az is sejthető, hogy az életünk örökre megváltozott.

Ez egy rendhagyó felvezetése az évente megírt anyák napi bejegyzéseimnek. Mert most aki anya, az igazán multifunkciós anya. Ezért hiába írom azt, hogy Anyu! Tanulj! jobb esetben csak legyintenek, vagy elküldenek a jó meleg éghajlatra, hogy de mégis mikor!?
Én is zsonglőrködöm az időmmel minden nap. Nagyon jól tudom, hogy vannak teljesen reménytelen napok, főleg amíg kicsi a gyerek, amikor nem tanulni nincs idő, hanem egy hajmosást kivitelezni is embert próbáló teljesítmény.

Nem életszerű elvárás önmagunktól, hogy még emellett úgy tartsd a lépést, mint azelőtt, mielőtt megszülettek volna a gyerekeink! Aki ilyen tempót, minőséget, szintet akar egyszerre, annak kiégés, sőt betegség lehet a vége. Erről is tudnék mesélni…

De azt is tudom, hogy ha megpróbál valaki helyet szorítani a tanulásnak, akkor egy teljesen új életet válthat magának, maguknak, ahol nem fenyeget kirúgás, ha beteg a gyerek, lehet 4 órás munkád, mert Te teremted meg magadnak, összehangolható a család, a karrier és az önmegvalósítás. Mert nem szabad teljesen mindent önmagunk elé helyeznünk! Ezt is megtanultam már az évek alatt!

Gyerek mellett tanulni nem könnyű!

Nem is lesz az. Amúgy a gyereknevelés sem az. Mégis vállaltuk, hiszen azokért a mosolyokért az életünket is adnánk! Ekkora áldozatot nem kell hozni, de igen, igényel némi átszervezést a dolog, hogy felszabadíts rá pár órát hetente. Szinte kizárt, hogy nincs pár órányi Facebookon lógás, tévébambulás vagy telefonon csacsogás, amit ne tudnál becserélni erre. Még a legelfoglaltabbaknak is van. Hogy ennyi jár? El kell dönteni, hogy melyik a fontosabb!

Rengetegszer hallottam már, hogy ezt így nem lehet és rengetegszer láttam megcáfolni, hogy de igen, lehet. Coelhoi magasságokba nem akarok emelkedni, de mindenkinek ugye arra van ideje, amire akarja.

Alvásidőben elkövetett első próbálkozásokból lettek mára működő vállalkozások. És azt is elmondhatom, hogy a végzettek közül nagyon sokan összedolgoznak, segítik egymást, illetve többükkel a mai napig nagyon jó kapcsolatot ápolok. Látom, hogy aki odateszi magát, és nem a kifogásokat keresi, ha lassan is, de halad a céljai felé!

Néhány példa:

https://webdesigntanfolyam.com/sikertortenetek-fel-ev-tanulas-es-indulhat-a-vallalkozas/

https://webdesigntanfolyam.com/sikertortenetek-kreativ-online-vallalkozas-kisgyerek-mellett/

https://webdesigntanfolyam.com/sikertortenetek-a-helyemen-vagyok-es-azzal-foglalkozom-ami-igazan-nekem-valo/

Igazából ez az, amiért ezt a kedvezményt minden évben biztosítom. Én. A saját zsebem rovására. Nem állami kedvezmény. Nem kell bemutatni hozzá egy raklap papírt, mindenkinek a lelkiismeretére bízom, hogy él-e vele. Ezen az áron a tanfolyam díja az oktatók bére, akik szintén nők és édesanyák, szóval ez az, amit én adok vissza azért, amit én kaptam ettől a dologtól az évek alatt. Hiszek abban, hogy az életből annyit veszünk ki, amennyit beletettünk.

Aki nem kezd a megszerzett tudással úgysem semmit, annak tök mindegy. Jobb, ha bele sem kezd! De annak a néhány nőnek, akinek fontos, hogy változtasson, hogy egy váratlan helyzetben ő is biztonságban tudja érezni magát, hogy van munkája, hogy egyszerre el tudja látni azt is és a családját is, nekik szeretném adni.

 

Anyu! Tanulj!

Élj a lehetőséggel, hogy egy új, korszerű tudással lépsz vissza a munkaerőpiacra vagy indítasz egy kreatív online vállalkozást!

Használd a MAJUS50 kuponkódot és tanulj 50% kedvezménnyel Prémium vagy Prémium Plusz tanfolyamunkon! A kuponkódot beírás után érvényesítsd, így látod a kedvezménnyel csökkentett árat! 

Mit kell még tudnod?

Oktatóink a csoportokban a feladatokban folyamatosan segítenek, de a tanfolyam számítástechnikai alapot azonban nem nyújt. Programot telepíteni, oldalakon regisztrálni, letölteni, kicsomagolni, keresni legalább háztartási szinten tudnod kell, illetve egy minimális angol tudásra, szövegértésre is szükséged lesz. 

FONTOS! Ha jellemzően sokszor segítségre van szükséged a gép vagy a web használatához, akkor ez a képzés nehéz lesz a számodra, nem ajánljuk! 

A kuponkód 2020. május 2. után leadott új rendelésekre, május 10. éjfélig váltható be! Más akciókkal nem összevonható, de részletfizetés esetén is érvényes. 

Mi van apuval? Természetesen az édesapák is fontosak a számunkra, de ezt most egy anyák napi kedvezmény. Ha élni szeretnél vele, akkor írj a gyar@pixelgyar.hu címre.

SAJNOS ERRŐL LEMARADTÁL!

Ezeket láttad már?

A szerző: Tóth Zsuzsanna
Lassan 20 éve foglalkozom webdesign tervezéssel, több mint 10 éve vagyok vállalkozó. Több ügynökségnél dolgoztam belsősként-külsősként, de ügyféloldalon is. Mára első helyre az oktatás lépett, a fennmaradó időben pedig tanácsadással, eseti szakértéssel illetve értékesítési rendszerek felület tervezésével foglalkozom. Ezeket az ismereteket és tapasztalatokat gyúrom be a leckéimbe, amelyek egy könyvben sem találhatóak meg :) Munkáimból: http://awebdesigner.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

BRÉKING: Egész szeptemberben ajándék digitális rajztáblával várunk 39.900 Ft értékben!EZ ÉRDEKEL!
+ +