Anyu! Tanulj! Mert megérdemled! – Webdesign Tanfolyam

Anyu! Tanulj! Mert megérdemled!

2015. április 23. - 14:33 • írta: Tóth Zsuzsanna
Nagyon nehéz bekategorizálni azokat az embereket, akik bármilyen okból beiratkoznak hozzánk. Rengeteg különböző cél és élethelyzet a kisvállalkozótól a nagyvállalati marketingesig, a pályaválasztó fiataltól a pályát módosítani akarókig. De már a kezdetektől vagy egy olyan kis jól kivehető csoport, az un. kismamák. Az “unatkozó kismamák”, ahogy ezt kritikusaimtól már olvashattam, mintha a kismamaság pejoratív jelző lenne, ami egyet jelent egy csapat idiótával.
Ha érdekelne a kritizálók véleménye (de nem érdekel):
1. Elmondanám nekik, hogy én is az vagyok, vagyis voltam. A tanfolyam ötlete, a tananyag mind akkor született, amikor a kisebbik lányom Alma, aki 5 éves lesz a nyáron. Tudom, hogy egyik nagyszájú sem tudta volna tejlázzal, síró csecsemővel, kialvatlanul, de csinálni!
2.  Ezek a kismamák mind tiszteletet érdemelnek! Mert erejükön felül beiratkoznak hozzánk, amint van egy kis idejük gyakorolnak, próbálkoznak, rajzolnak, kódolnak, pályáznak, mert tudják, hogy ez a 2-3 év remek alkalom arra is, hogy tanuljanak, hogy átgondolják milyen lesz az életük, hiszen egy vagy több gyerek mellet már sosem lesz ugyanolyan, mint előtte.

Csodálatos dolog az anyaság! De sok minden megváltozik.

Másképp gondolkodsz, más dolgok fontosak, miattuk képes vagy magad teljesen háttérbe szorítani és ez így természetes! Viszont van egy csomó dolog, amiről nem illik beszélni, hiszen egy anyát ezer ponton érnek a kritikák és megfeszítve próbálunk megfelelni a tökéletes Anya képének!
Ilyen dolgok, hogy néha jó lenne már kikerülni a pelenkázás-etetés-altatás Bermuda háromszögéből, és jó lenne másról is beszélgetni, mint arról, hogy Pistike zöldet kakált, vagy hogy mit volt a játszin. Három év sok idő, főleg ha egyedül vagy, úgy érzed bezárva és csak az internet az egyetlen ablak a világra. Viszont ha már előtte ülsz – mert úgyis Facebookozni fogsz vagy fórumokban locsogsz, akkor miért ne tölthetnéd ezt az időt valami olyannal, ami hasznodra válik?
Száz okát fel tudom hozni, hogy miért jó tanulni, jövőkép, új állás, vállalkozás, önállósodás stb.
De az anyukák esetén a legfontosabb az, hogy ha anya jól érzi magát, akkor az a gyereknek is jó!
  • Egy igazán sírós, nyűgös babával töltött nap után, amikor már édesen alszik jól esik alkotni valamit!
  • Amikor úgy érzed, hogy Te vagy a világ legrosszabb anyája, aki semmit nem csinál jól, akkor jól esik legalább valami mást jól csinálni!
  • Érzelmileg és fizikailag leterheltek vagyunk, de egy kis szellemi munka mindent helyre tud rakni és persze az apró sikerélmények gyógyírként hatnak a lélekre.
Egy türelmetlen, magát haszontalannak érző anya depressziója helyett a tevékeny, alkotó és mosolygós anya egy kisgyerek számára is jobb.
csaladi
A csoportunkban lévő anyák közül ráadásul nagyon sokan igazi barátságot kötöttek egymással és velem is, többükkel napi szinten beszélek ma is, pedig már rég vége a képzésüknek! Segítik, támogatják egymást, örülnek egymás sikereinek. Gyerekek mellett jóval lassabban, de úgy haladnak előre, ahogy a gyerekek tanulnak járni és mire oviba mennek a gyerkőcök, kész weboldalakkal, üzleti tervekkel vagy már beindított online vállalkozásokkal állnak újra be a felnőttek világába.
Persze az otthon lévő kismamát minden felveti, csak a pénz nem, ezért időnként egyedi fizetési feltételeket szoktam adni nekik, hogy ne ez vessen gátat a tanulásuknak!
Most azonban Anyák-napjára szeretném ezt a lehetőséget még többüknek megadni, hogy a dédelgetett álmok a saját kis vállalkozásról vagy egy önálóbb, családbarátabb életről elérhető közelségbe kerüljenek! Mert lehetséges. Nem lesz könnyű, de lehetséges, ezt már sok más anyuka is bizonyította ez elmúlt években.

Anyu! Tanulj!

Szerezz most egy igazán nagy kedvezményt!
Használd az ANYU50 kuponkódot és tanulj 50% kedvezménnyel Prémium vagy Prémium Plusz tanfolyam egyösszegű befizetése esetén! A kuponkódot beirás után azonnal levonja a rendszerünk!

A kuponkód 2018. május 9. éjfélig váltható be! Más akciókkal nem összevonható – azaz vagy féláron tanulsz, vagy Wacom táblát kérsz – de bármelyiket választod, biztosan remek döntést hozol a jövőtöket illetően!

Várunk szeretettel!

Ezeket láttad már?

A szerző: Tóth Zsuzsanna
10. éve foglalkozom webdesign tervezéssel - Több ügynökségnél dolgoztam belsősként-külsősként (Mcorp Média, Alchimedia Studio, stb.), de ügyféloldalon is pl. Extreme Digital. Mára első helyre az oktatás lépett, a fennmaradó időben pedig online és offline tanácsadással, eseti szakértéssel illetve értékesítési rendszerek felülettervezésével foglalkozom. Büszke vagyok arra, hogy a saját cégem vezetem, és mindig keresem az új és kreatív jövőmegoldásokat. Munkáimból: http://awebdesigner.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.