Anyák napi gyakorlatok és inspirációk Illustratorban és Photoshopban – Webdesign Tanfolyam

Anyák napi gyakorlatok és inspirációk Illustratorban és Photoshopban

2018. április 04. - 14:55 • írta: Dörnyei Barbara

Tudom, tudom még csak éppen túl vagyunk a húsvéti ünnepeken, de én már találkoztam anyák napi kampánnyal, úgyhogy nem én leszek az első fecske ezzel a témával. Kerestem néhány útmutatót, amiből egyrész tanulhatunk néhány hasznos fogást, másrészt pedig lesz belőle valami szép kis cucc anyák napjára, amit felhasználhatsz akár Instagram, akár Facebook posztként, vagy ahol csak szeretnéd.

Először a saját házunk táján néztem körül, mert nekünk is van ám ilyen útmutatónk, mégpedig ez, a rövid idő alatt elvégezhető , de annál látványosabb képeslap útmutató, amit ITT olvashatsz el.

 

De van ezen kívül még egy nagyon népszerű útmutatónk is ITT, ami egy tavaszi Facebook borítóképnek készült, de akár anyák napivá is varázsolhatod némi átalakítással és más felirattal!

Tornyai Beáta tanulónk munkája

 

Az akvarell stílus még mindig nagyon trendi, így biztos telitalálat egy nőies témához, mint amilyen az anyák napja is. Ennek a szép, akvarell virágos kártyának az elkészítési útmutatóját ITT találod.

 

Egy szép virágos háttérrel készült kártyát tanulhatsz meg elkészíteni ebből az útmutatóból ITT.

 

Egy kis inspiráció…

Ha viszont nincs kedved rajzolgatni és tologatni a pixeleket, akkor persze tölthetsz le készen is nagyon szép anyák napi dolgokat. Mutatok ebből is párat, ha esetleg nincs időd keresgélni. Mivel ezek mind vektorosak ezért a szöveget is könnyen módosíthatod.

Kék és lila árnyalatos virágos kártya, letölthető ITT.

Tavaszias virágkoszorú kézzel rajzolt stílusban anyák napjára, letölthető ITT.

 

 

 

 

Az akvarell stílus kedvelőinek, letölthető ITT.

 

Szépséges virágkoszorú, régies romantikus hangulatban, letölthető ITT.

 

Kedves és látványos szivecskés grafika, letölthető ITT.

 

Ebből is szép bejegyzés készülhet valamelyik közösségi oldalra, letölthető ITT.

 

Szívecskés háttérrel készült kártya, letölthető ITT.

 

 

 

 

Ezeket láttad már?

A szerző: Dörnyei Barbara
Hosszú, kanyargós út után jutottam el először a netes marketing, aztán a web design világáig. Jelenleg a szívemhez igazán közel álló arculat tervezéssel és grafikus tervezéssel foglalkozom, leginkább kis- és középvállalkozások részére. Ezen kívül, mint OWT-s öregdiák, weboldalakat is készítek.Weboldalam: http://barberrydesign.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük