Barion Pixel
Ez itt a lifelong learning

Sosem tudhatsz eleget!

Blog

Akik már elvégezték!

2017. április 11. | Tóth Zsuzsanna

# # # #

Egy év hosszú idő. Egy év rövid idő.

Attól függ honnan nézzük. Beiratkozni egy tanfolyamra ami 1 évig tart, tényleg nem tűnik rövid időnek. Hozzá vagyunk szokva a rapid megoldásokhoz, így az lenne optimális, ha ma befizeted, holnap letöltöd és holnapután használod, igaz? Ismerem. Én sem a türelmemről vagyok híres.

De azt is megtanultam, hogy van amit nem szabad siettetni. Ilyen a tudás érése. Ma lehet, hogy technikailag meg tudod tanulni, hogyan kell kivágni egy alakot a fényképből, de igazából csak sok kivágás után, némi kis fotózási ismeret, kész anyagok megfigyelése és sok-sok gyakorlás után tudod azt hetekkel később mondani, hogy igen, én már egészen jól elboldogulok a Photoshopban.

Így egy év elég rövid idő, hogy az alakok kivágásán át a logótervezéstől a kódolásig mindent megtanulj, úgy hogy abból egy saját arculat és weboldal jöjjön össze, ami több ennél, hiszen nem csak egy halom kód és pixel, hanem sok esetben egy vállalkozást működtető felületről, annak motorjáról is beszélünk.

A nálunk végzettek így egy- másfél év után amikor számot adnak a tudásukról, akkor nem nekem mutatják meg, hogy igen, ezt megtanulták, hanem maguknak! Hogy el tudnak indítani most már akárhány vállalkozást a weben, nem gátolja meg őket egy akár többszázezres tétel, hanem megoldják maguk! Csak működjön! A semminél – amit már akár évek óta tervezgetsz, és még évekig nem lesz belőle semmi – nos annál bármi jobb! Szóval lehet, hogy nem tökéletesek – vannak persze igazán remek vizsgamunkák – de vannak, csinálják, haladnak! Ez a lényege ennek az egésznek! Álmokat valósítanak meg – akár a sajátukat, akár másokét! És én ehhez gratulálok nekik igazán!

Az idei évben már elég sok vizsgamunkát értékeltem, nézd meg Te is kikre vagyunk büszkék!

Sziliné Lakatos Szilvia vállalkozása a Posterdreamer számára készítette el a honlapját.
http://posterdreamer.com

A népszerű szolgáltatással babáknak, kisgyerekeknek készít egyedi faliképeket, posztereket, de emellett találsz ajándékötletet barátnőnek, anyukának, nagymamának. Gratulálok Szilvi!

Kis Attila és a Designtelep szintén kiérdemelte az oklevelünk! Gratulálok Attila!
http://designtelep.hu

Molnár Anna Mona a testvérével indítja személyi stylist vállalkozásukat, ahhoz készült ez a weboldal. Még sok helyen kiforratlan, de melyik induló vállalkozás nem az. A lényeg, hogy már megtették az első lépéseket! Hajrá!
http://monaport.esy.es/

Dobler-Bálint Csenge Bécsben és környékén dolgozik, kisvállalkozások részére készít honlapokat és grafikai munkákat. Vizsgamunkáját itt találod: http://webvagabond.hu/dialogwebdesign/

Urbán Ida print grafikusként dolgozik évek óta, így hozzánk a webes ismereteit csiszolni érkezett! Vizsgamunkaként egy éles, valódi megbízást adott be, amely egy apartman cég honlapja: http://nexusandnexus.com/

Lengyel Andreától az utóbbi egy év legszebben összeszedett, átgondolt vizsgamunkáját kaptam, ami miatt biztos vagyok benne, hogy a munkájában is hasonlóan odafigyelő, alapos! Ha grafikust kell ajánlanom, Andi a listámon lesz!
A honlapja ahová a munkái kerültek: http://vizualista.hu/

Szabó Andrea saját fotós honlapját készítette el, amely fontos eleme egy fotós munkájának.Gyerekeket, portrékat és esküvőket fotóz, így fontos, hogy megtalálható legyen a weben! A galéria mellett be tud mutatkozni, illetve el tudja készíteni azokat a marketing elemeket is majd, amik kelleni fognak a vállalkozásának. http://wp.theophoto.hu/

 

Fodorné Bánházi Viola vizsgamunkája azért nagyon fontos, mert jól rámutat, hogy mennyi honlap nem készült még el, mennyi picike vagy egy személyes vállalkozásnak semmilyen megjelenése nincs. Pedig egy fiatal gazda számára ma már nem kérdés, hogy az internettel sokkal jobbak az esélyei, hogy üzletet kössön!

http://fecagazda.hu/index.php

Gyarmati Péter viszont úgy döntött, hogy ebben a szakmában marad! A Facebook csoportban látom, hogy folyamatosan képzi magát, még így tanfolyam után is – főleg most kell, mert ez ilyen élethosszig tanulás – de izgalmas is! A Bitrose úgy épült fel, hogy hétről-hétre beszámolt a csoportnak, hogy hogy halad, vagy hogy nem, de tanulságos és motiváló is volt! Sok sikert kívánok Péter!
https://bitrose.net

És nem csak a vállalkozásokat segíti ez a tudás, nem csak webdesigner lehetsz általa! Szász Tamás egy autizmussal foglalkozó egyesület, az Álomkép számára készített egy informatív honlapot, amely segít a szülőknek és azoknak akik a betegségről szeretnének többet megtudni! http://alomkepegyesulet.eu/

 

Láthatod, hogy ahány vizsgamunka, annyi téma, annyi stílus. Néhol elég volt egy kész sablont átigazítgatni, máshol az utolsó kódrészletig maga kódolta a tanuló, a lényeg, hogy a célt elérjük a honlappal! A célok mindenkinél másak! Ők már ha egyet tudtak, tudnak többet is!

Ha kedvet kaptál, akkor jelentkezz Te is az egy éves Prémium vagy a féléves Intenzív tanfolyamunkra és készítsd el a saját honlapod, építsd meg az online vállalkozásod, válts munkát vagy a világot!

 

Iratkozz fel YouTube csatornákra!

blog

Segédlet Tanulás Az örök kérdés: mitől lesz jó egy weboldal?

Az örök kérdés: mitől lesz jó egy weboldal?

2023. május 30.

A digitális korban, amikor az internet szerepe és jelentősége egyre inkább fokozódik, a weboldalak kritikus szerepet töltenek be a vállalkozások és az egyéni vállalkozók online jelenlétében. Azonban az idő múlásával a weboldalak minőségi követelményei is folyamatosan változnak és fejlődnek. Ma már szinte elképzelhetetlen kitűnni a konkurencia közül egy igazán jó weboldal nélkül, ami megragadja a […]

Tovább a cikkre
Secured By miniOrange