Ajánlók – Webdesign Tanfolyam

Ajánlók

2011. február 15. - 20:56 • írta: Tóth Zsuzsanna • 6 hozzászólás

Érdekelne, hogy a már résztvevők mit mondanak erről a tanfolyamról?

Megkérdeztem a hallgatóimat, hogyan értékelték az indulást – mi a véleményük a leckékről – tartalom, hossz, stílus, a feladatokról, ajánlanák-e másoknak is?
17/16 választ kaptam – opcionális volt a kitöltése – úgyhogy minden várakozásomat felülmúlta, hogy ennyi pozitív visszajelzést kaptam. :))
Természetesen kritika is ért, ez volt a felmérés lényege – hogy az információt visszaforgassam a jövőre nézve.
Köszönöm mégegyszer srácok/lányok, és jó munkát a hétre – eljött az első részvizsga ideje!
Hajtás után a vélemények, és egy kis statisztika>>

Érdekes új világba vezet be a tanfolyam, amit már rég szerettem volna megismerni.
A feladatok érdekesek, izgalmasak, és ha kész van, akkor az elkészült munka örömet okoz.
Alig várom az új feladatot!
Geráth Krisztina

Igazából még nem tudom eldönteni, azt hiszem túl kritikus vagyok. Idáig olyan gyanúsan egyszerűnek tűnik az egész;) Valószínűleg ez csak egy rossz beidegződés, hogy a tananyagnak bonyolultnak kell lennie, valójában pedig örülnöm kellene, hogy ilyen érthetően, élvezetesen átadod a tudásodat. A feladatok pedig nagyon tetszenek! Köszi:)
Posgay Tímea

Nagy várakozással jelentkeztem a tanfolyamra, már évek óta kerestem olyan táv-tanfolyamot ahol gyakorlati szakembertől lehet élő dolgokat tanulni. Az eddigi anyagokból elméletben már tudtam egy-két dolgot, mégis minden egyes lecke eddig nagyon sok újdonsággal, és sok-sok praktikus eszközzel szolgált.
Eddig nagyon megérte a befektetést ez a tanfolyam!
Volt már egy-két utalás a vevőkezelésre, projektmenedzselésre stb… erről szívesen olvasnék majd többet.
Némethné Panni

Már a kezdetektől érezhető a profi tanfolyam szervezés, az átgondolt, érdekesen és jól összeállított tananyag, és a hozzájuk kapcsolódó feladatok. Úgy érzem, ez a tanfolyam segít abban, hogy a már meglévő tudásomat rendszerezzem, tovább gazdagodjak új ismeretekkel, és mindezt rögtön a gyakorlatba is átültessem. Nem kell iskolába járnom, így mindezt a munkám mellett saját időbeosztással tudom megtenni. Sok tanfolyamra jártam már. A legtöbb alacsony színvonalúra sikeredett, azt éreztem, hogy ezt otthon egy kis netes utánajárással én is össze tudtam volna gyűjteni az anyagot, nem adott semmi pluszt. Ezért az volt a célom, hogy ez alkalommal egy profitól tanuljak, és úgy érzem, hogy ez megvalósult.
Szabadi Anita

Éreztem én, hogy megérte ennyit várni erre a tanfolyamra! A tananyagok nagyon gyakorlatiasak, hasznosak és célirányosak, de egyben szórakoztatóak és nagyon inspirálóak. Megdolgoztatnak, de megéri. Már az elejétől fogva, minden egyes lecke olvasásakor úgy érzem, hogy egyre beljebb kerülök, egyre tisztábban és világosabban látok.
Szigeti Annamária

Igényes. Nagyon tetszik, hogy példákat is tartalmaz, amely segíti a tanulást. Semmi sallang, szerintem. Ami kell az benne van. A gyakorlatiasságával segíti az ismeret elsajátítását. Nekem nagyon tetszik.
Győri Norbert

Még effektíve keveset tanultunk, illetve gyakorlati anyagokkal még nem is foglalkoztunk, de idáig nagyon tetszik! Minden szempontból csak ajánlani bírom másoknak, talán csak azért nem, hogy ne legyen már annyi webdesigner, illetőlegesen telített a szakma. :)
Bucher Raymond

A tanfolyam felépítése logikus, az alapoktól halad az összetettebb részek felé. A leckék érthetőek, a stílus közvetlen, egyáltalán nem hasonlítható egy tankönyv száraz tananyagához.
Rádi László

Nem csak hogy ajánlanám, de már be is szerveztem egy barátomat aki valószínűleg indul áprilistól vagy szeptembertől. :) Érdekes, tartalmas anyagok. Szuper!
Molnár Miklós

épp az imént meséltem a barátnőmnek, hogy úgy érzem nagyon jó választás volt ez a tanfolyam. az online oktatással mindig is szkepszisem volt, valahogy azt gondoltam, hogy itt csak amolyan felszínes tudást kaphatok. utólag rájöttem, hogy rengeteg előnye van. az, hogy magam osztom be az időmet, óriási kincs. nem is tudna nálam másként működni. két pici gyerek mellett szinte lehetetlen lenne bejárnom valahova hetente két alkalommal. éppen emiatt a kurzus ára is kedvezőbb. nincs terembérleti díj, nincsenek járulékos költségek (bérlet, beülős ebédek…stb)
de hogy ne csak általánosságban beszéljek; a tananyag nagyon konstruktívan fel van építve, lépésről lépésre haladunk a lényeg felé. előfordul. hogy egy feladat megoldása első hallásra irreálisnak tűnik, de miután másodszor is elolvasom, rájövök, hogy lehetetlenség nem megoldani, hiszen minden fázis le van vezetve, csak figyelmesen végig kell rajta menni. önállóságra és gondolkodásra kényszerít, mert nincs mellettem egy tanárnéni vagy padtárs, akitől egyszerűbb segítséget kérni, minstem az agyamat használni. ja és nem utolsó sorban, a stílus, humor, nyelvezet nekem rettenetesen bejön!!!:) talán emiatt érzem leginkább ennyire a magaménak. ez persze ízlés dolga.
kiss kata

Azért ajánlanám a tanfolyamot, mert nincs még egy hasonló képzés ami ilyen részletesen, érhetően elmagyarázná és megtanítaná ezt a szakmát.
Sipos Ágnes

Én már jártam egy webfejlesztés tanfolyamra, de ott a webdesign órák általában a szoftverek használatára terjedt ki. Itt már az első pár leckéből látszik, hogy az alapoktól építkezünk, kezdve a színekkel és a tipográfiával, majd egy egységet kovácsolunk az egyéni érzésekkel, megérzésekkel és persze a megrendelő óhajával. És igazából ez tetszik, hogy megtanítja azt a folyamatot, hogy hogyan kell felépítened egy oldal design-ét a megadott eszközökkel.
Varga Judit

Én azért választottam ezt a tanfolyamot,mert online,nincs helyhez és időhöz sem kötve.Akkor kezdek hozzá tanulni az adott anyagot,ha időm van rá és kedvem is akad hozzá. Az eddigiek alapján érthetőek,követhetőek a témák. Én személy szerint mivel kezdő vagyok a dologban,szeretnék több visszaigazolást,hogy jó irányba haladok-e a feladatokkal.Kíváncsian várom a folytatást,az új leckéket,feladatokat.
Ha valakit érdekel ez a téma,én mindenképpen ajánlom ezt a tanfolyamot.
Petykó Zoltán

Iszonyatosan látszik hogy egy olyan ember tartja a tanfolyamot , aki kőkeményen a webdesign szakma élén áll! A tanfolyam könnyen érthető ,
ugyanakkor lényegretörő és érdekes!
Tóth Balázs

A weben valószínűleg nagy részét meg lehet találni annak, amit a tanfolyam során tanulunk, de ami számomra a legnagyobb értéke, hogy rendszerezett, tömör, következetes anyagot kapunk meg, nem nekem kell összekeresgélnem. Bár még eddig nem volt rá példa, de a feladatok utáni visszajelzés is nagyon hasznos az önálló tanuláshoz képest.
Siklósi Borbála

Nagyon sok érdekességet tanulunk itt, ami nem csak annak lehet lényeges, aki ezen a területen akar dolgozni, vagy munkájához szüksége van a webdesignra. Hanem egy olyan ember is sok érdekes információhoz juthat, aki csak hobbi szinten akar esetleg többet megtudni a különböző képszerkesztő programok használatáról.
Takács Attila

A szerző: Tóth Zsuzsanna
10. éve foglalkozom webdesign tervezéssel - Több ügynökségnél dolgoztam belsősként-külsősként (Mcorp Média, Alchimedia Studio, stb.), de ügyféloldalon is pl. Extreme Digital. Mára első helyre az oktatás lépett, a fennmaradó időben pedig online és offline tanácsadással, eseti szakértéssel illetve értékesítési rendszerek felülettervezésével foglalkozom. Büszke vagyok arra, hogy a saját cégem vezetem, és mindig keresem az új és kreatív jövőmegoldásokat. Munkáimból: http://awebdesigner.hu

6 hozzászólás a(z) “Ajánlók” bejegyzéshez

 1. Éppen ez a kérdés motoszkált bennem, hogy vajon milyen visszajelzések lehetnek a már elindult tanfolyammal kapcsolatban.
  Én a fentieken túl arra is kíváncsi lennék, hogy Zuzsa te hogyan értékeled a tanfolyamot. Bár még nagyon az elején vagytok, és a húzósabb, gyakorlati részekhez még nem értetek el, de érdekelne (akár később is, amikor már több tapasztalatotok van) hogyan értékeled a résztvevők eddigi munkáját, a feladatok megoldását. A visszajelzésekből úgy tűnik befogadható az anyag, de kíváncsi lennék, hogy a teljesen kezdők (mint amilyen én is vagyok), mennyire tudják feldolgozni a kapott anyagokat.
  Illetve az is érdekelne, hogy a kezdeti tapasztalatok tükrében tervezel-e esetleg kisebb-nagyobb változtatásokat a tananyagban.

 2. @Erika
  Nekem nagyon pozitív az egész. Amíg csak írtam, szerveztem a tanfolyamot, nem élveztem ennyire, és persze nehezen húztam meg a határokat. Ez még belefér kezdőknek is… ez túl szájbarágós…. Az anyagot most is alakítom. Ha eszembe jut, hogy még kihagytam valamit, vagy felcserélem a sorrendet. Ebben az évben ez az anyag marad, aztán szerintem 2 részre szedem – kezdőre, és haladóra. Ezeket pedig kiegészítem. Most is van aki teljesen kezdő. Az anyag gyakorlati példákra épül, úgyhogy minden héten van feladat.

 3. Kedves Zsuzsa!
  A webkonferencia vagy online segítség milyen időpontban van általában? /óra szerint/(Gyerekek napirendje miatt kérdezem)
  Plusz még egy gondolat: szinte mindennap feljövök erre az oldalra, mintegy megerősítést várva,hogy jelentkezzek, kíváncsian olvasok minden bejegyzést ami a tanfolyammal kapcsolatos, és arra buzdít, hogy jelentkezzek.Gyűjtöm a lóvét:)
  Éva

  • Online segítség email formában bármikor (megadott keretek között), illetve anyagrészek végén mindenképp van egy konzultáció. Webkonf még nem volt, a húzósabb részeken lesz, hétvégére tervezve.

 4. Sziasztok! Rátaláltam az oldaladra és eddig pozitívakat tapasztaltam. nagyon érdekelne a tanfolyam, pl. ár, és hogy meddig tart. Szeretnék jelentkezni, régtol keresek infokat a designer szakmával kapcsolatban de még minidg vannak hiányzo foltok a tudásomban, és biztos vagyok benne, hogy a tanfolyamodon megkapom a keresett válaszokat. Orulok, hogy VéGRE!!! van valaki, aki ugyes a szakmájában, tapasztalt, és megosztja a tudását másokkal! Remélem hamarosan ,,találkozunk,, egy tanfolyamon és sokat tanulhatok toled!
  Addigis további sikereket!
  Angelika

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.