Barion Pixel
Amiért érdemes ránk hallgatnod

Kiktől fogsz tanulni?

mentoraink

Egy dolog tudni valamit. És egy másik átadni ezt a tudást. Oktatóink nem jól csak tudják, de jól tanítják is. Türelmesen, odafigyeléssel, hatékonyan.

Tóth Zsuzsanna
 • Télen-nyáron kinn vagyok az erdőben - futva, kutyával, kutyával futva, bringázva...
 • Ha nem lettem volna designer, fotós lettem volna. Így megmaradt hobbinak.
 • Sci-fi regényekkel és filmekkel, disztópiákkal sütöm ki az agyam, ha fáradt vagyok

Tóth Zsuzsanna

Senior webdesigner

A tanfolyam ötlete “Tőletek” jött, azaz sok megkeresés érkezett, hol lehet webdesignt tanulni. Némi vívódás után az online oktatás mellett döntöttem, és nem bántam meg, az ún. Cloud learning nagyon sokszínű és érdekes, gyakorlati oktatást tesz lehetővé! Az első tanfolyam 2011. januárban indult, azóta több mint 3000 hallgató vett rajtuk részt, akik egy része webdesignerként dolgozik azóta, mások a munkájukban pl. marketinges, fejlesztő, vagy saját weboldalukon hasznosítják a tanultakat.

Vida Hajnalka
 • Szeretek olvasni, kedvenceim a filmadaptációk és egyébként a krimik
 • Bármikor jöhet egy Jóbarátok vagy Simpson család epizód
 • Imádom a spagettit rengeteg sajttal

Vida Hajnalka

Photoshop szakértő

Kérdezheted bátran Photoshoppal és Illustratorral kapcsolatos kérdésekben. Hajni nyomdai irányból jött, de ma már webes felületeken is dolgozik.

Hajni türelmesen válaszol a legbagatellebbnek tűnő kérdésekre is. Szeme mint a sasé, így észreveszi a javítandókat, de kritikája mindig építő, amelyekből rengeteget lehet tanulni.

Pócsik Emese
 • Imádom a Sci-fit, láttam a Star Wars, a Star Gate és a Star Trek összes részét.
 • Szabadidőmben szivesen festek akrill és olajképeket.
 • Tomb Raideren nőttem fel, de imádom a klasszikusokat is, mint az Age of Empires, vagy a Commandos

Pócsik Emese

Frontend oktató

Emese 15 éves tapasztalatát hozta magával az OWTbe, jelenleg ő felel a haladóbb HTML, CSS kódolás oktatásáért. Gyakorló designerként olyan trükköket és tippeket tanít meg, melyek nincsenek meg egy könyvben, vagy YouTube videóban sem. Ismerd meg!

Kiss Petra
 • Imádom a hullámvasutazást és úgy általában a vidámparkokat
 • Klasszikus gitározom (egyelőre még csak kezdő szinten)
 • Big Bang Theory függő vagyok

Kiss Petra

HTML, CSS oktató

Matematika-informatika tanárként végzett és bár oktatással is folyamatosan foglalkozott, fő profilja a webprogramozás lett. Rengeteg weboldal és több tartalomkezelő rendszer (CMS) fejlesztésében vett részt.

Full Stack fejlesztőként rálátása van a webdesign területére is. Nagyon szeret kódolni és szereti megmutatni, hogy egyáltalán nem olyan bonyolult dolog ez, mint ahogyan az a köztudatban él. Az OWTben a HTML és CSS kódok világán keresztül teszi ezt.

Zoltánné Péter Szilvia
 • Jégtáncos szerettem volna lenni, de leragadtam a táncnál. Több évig Hip Hop táncoltam.
 • Ismerőseim kicsit őrültnek tartanak, mert szabadidőmben is szeretek új dolgokat tanulni.
 • Szeretek fantasy könyveket olvasni.

Péter Zoltánné Szilvia

WordPress oktató

Szilvi segít elkészíteni az első weboldalad! Magyarázatai nagyon alaposak, minden kérdésedre válaszol.

MARADTAK MÉG KÉRDÉSEID?

Gyakran Ismételt Kérdések

Hogyan kapom meg a tanfolyami anyagokat?

A Pixelgyár Klikk tagságod igénylése után egy zárt online felületen fogsz hozzáférni a tananyagokhoz az érvényes tagsági idő alatt. Itt állandóan elérhetőek az anyagok, nem fenyeget annak a veszélye, hogy kitörlöd vagy elhagyod.

Hogyan tudom kifizetni a Pixelgyár Klikk tagságot?

A megrendeléskor kiválasztott tagságod díját bankkártyával, a Barion online fizetési szolgáltató biztonságos rendszerén tudod kiegyenlíteni. Választhatsz egy összegű fizetést, vagy 6 és 12 részletben fizetést Prémium + kurzusunkra, vagy 6 részletben fizetést Designer kurzusunkra. Befizetés után azonnal megkapod a számlát a Számlázz.hu rendszeréből.

Mi történik, ha befizetem a Pixelgyár Klikk tagságot?

A választott fizetési ütemtől függően válik azonnal vagy az első részlet kifizetését követően aktívvá az 1 éves tagságod. A tagság lejárata előtt értesítést küldünk, amely alapján tudsz dönteni arról, hogy megújítod-e vagy sem, nem vonjuk le automatikusan a bankkártyádról!

Milyen formátumúak a tananyagok?

A leckék elsősorban szöveges, képes anyagok, amelyek az első harmadban lépésről-lépésre írásban mutatják be a feladatokat, majd egyre több videós betétet tartalmaznak. A tanfolyamok felétől zömmel már videósak az anyagok.

Hogyan tudom lemondani a Pixelgyár Klikk tagságom?

Lehetőséged van bármikor lemondani a tagságod, de ezzel egyúttal a hozzáférésed az anyagokhoz is elveszik.

Hogyan kapok segítséget a leckék feldolgozásához?

Az érvényes Pixelgyár Klikk tagságod mellé minden oktatónkhoz jár egy-egy Facebook csoport tagság, hogy bármikor fel tudd tenni nekik a kérdéseid, vagy megmutasd mire jutottál! Oktatóink minden munkanapon 9-17 óra között állnak rendelkezésedre, az ezen kívül, hétvégén vagy ünnepnapokon beérkezett kérdésekre is ekkor válaszolnak a csoporton belül. Egyénileg e-mailes, messenger üzenetes, skype-os, telefonos segítséget nem nyújtanak.

Mi van, ha elkezdem, de nem lesz mindig időm vele foglalkozni? Meddig érhetőek el az anyagok?

Mindenki a munkája, családja mellett tanul, természetes, hogy nincs mindig időd rá! Az anyagokat az online felületen várnak rád és az érvényes előfizetésed alatt folyamatosan elérhetőek a számodra. A leckéket folyamatosan frissítjük, így mindig a legfrissebb verziókat fogod fenn találni, valamint rendszeresen készítünk új anyagokat, amelyeket szintén érvényes tagsággal lehet elérni!

Hány órát vesz igénybe egy héten a tanfolyam?

Mivel mi nem órákat adunk, hanem tananyagokat, ezek feldolgozási ideje egyéni időbeosztástól és készségektől függ, ezért is biztosítunk rá egy egész évet, hogy feldolgozd az összes anyagot! Prémium+ tagság esetén átlagosan 6-8 órányi elfoglaltságot ad egy lecke, de a vége felé nem ritkák a 10-12 óra alatt abszolválható anyagok sem. Ezekbe nincs beleszámolva a képkeresési, gyakorlási idő vagy a hasznos tartalmak, oldalak böngészése, de ez utóbbit meg tudod tenni a villamoson is, vagy lefekvés előtt. Designer programunkat azoknak ajánljuk, akik nagyon sok időt tudnak fordítani mind a tanulásra, mind a gyakorlásra. Minden nap több órát, hiszen egy új szakmát kell úgy elsajátítaniuk, hogy azzal munkát lehessen vállalni, erre az összes felszabadítható idejük szükséges ez alatt az 1 év alatt.

Megoszthatom másokkal is a Pixelgyár Klikk tagságom?

Nem, nem oszthatod meg a tagságod másokkal. A jelentkezéskor létrejövő profilod csak a tiéd, ugyanúgy, ahogy egy valódi tanfolyamra is csak egyedül mennél. Anyagainkat szerzői jog védi, ennek megsértése nem csak a profilod felfüggesztését, hanem jogi következményeket is jelenthet a számodra. A tevékenységed ún. log fájlban tárolódik, hogy honnan mikor mit néztél meg, ez segíti az oktatókat, hogy lássák hol tartasz. Egy tagsághoz 2 IP címről lehet belépni (mondjuk valaki otthon és a munkahelyén is tanul). Egy harmadik e-mail cím esetén letilthat a rendszer és neked kell bizonyítanod, hogy nem történt visszaélés. Köszönjük, ha nem kell ilyesmivel foglalkoznunk!

Milyen programokkal fogunk dolgozni?

A grafikai feladatokhoz az Adobe Photoshopot és Illustratort oktatjuk minden képzésen. Ehhez még az Adobe XD program használata jön webdesign tervezéshez. Prémium + és Designer tanfolyamon a kódolásra szabadon választott a szoftver pl. Atom, Brackets, Notepad++ stb. Ezeken kívül fogunk javasolni segédprogramokat, online alkalmazásokat, érdekességeket, amelyek kipróbálása és használata sem kötelező, csak nagyon ajánlott. Logólabor kurzusunk az Affinity Designer programmal készült, és erre nyújtunk támogatást is. WordPress alapok leckénk pedig Elementor modullal bővült, így az Elementor program beszerzése szükséges lesz hozzá.

Kell számolnom egyéb költségekkel?

A tervezői szakmában 30 éve elismert és használt Adobe Photoshop és Illustrator programok fizetősek, ezeket havi díjas rendszerben lehet bérelni az adobe.com-ról, jelenleg 60 EUR/hó körül. Mivel a gyártó mindössze 7 napot biztosít ingyenes kipróbálásra, hosszú távon elengedhetetlen a szoftverek bérlése. Érdemes azonban az akciókra várni, nagyjából 2 havonta 30-40% engedményt adnak. De ezzel a költséggel még számolnod kell! Alternatívaként az Affinity Designer és Photo szoftvereket tudod alkalmazni, amelyekre azonban nem tudunk támogatást nyújtani. Logólabor kurzusunk az Affinity Designer programmal készült, és erre nyújtunk támogatást is. Az Affinity rendelkezik egy 30 napos ingyenes próbaidőszakkal, mely után, ha úgy gondolod, alkalmad nyílik a megvásárlásra is. WordPress alapok leckénk pedig Elementor modullal bővült, így az Elementor program beszerzése szükséges lesz hozzá. Valamint szükséged lehet tárhelyre, és a saját weboldaladhoz szükséges lesz domain név és tárhely vásárlás – ez nagyjából 5-8 ezer Ft-os éves díjat jelent. Az biztos, hogy részünkre a tagsági díjon felül más költséggel nem kell számolnod!

Nincs semmilyen előképzettségem. Vajon így is meg fogom tudni csinálni?

Informatikai alapismereteket nem oktatunk, pl. programot telepíteni, letölteni, fájlokat kicsomagolni, mappát átnevezni, keresni tudnod kell – de ha elakadsz természetesen segíteni fogunk! Sokkal fontosabb ennél, hogy nyitott legyél az új dolgok kipróbálására, megértésére – ezt sajnos nem tudjuk belecsomagolni az anyagba, de mindent megteszünk, hogy érdekes és érthető is legyen! Illetve egy minimális angol tudásra, szövegértésre is szükséged lesz. Ha azonban jellemzően sokszor kérsz informatikai segítséget, mert egyedül nem boldogulsz, akkor képzéseink nem neked valóak, ugyanis a támogatásunk mellett azért nagyfokú önállóságra is szükség van! 

Van-e valamilyen korosztályi megkötés? 

Felnőttképzésként 18 éven felülieket várunk. Hozzá kell tenni, hogy az 1965 előtt születetteknek már jellemzően nehéz ez a terület, illetve a digitális készségek híján lehetnek. Ha úgy érzed, hogy Te nem ilyen vagy, akkor lehetsz akár 100 éves is, a legidősebb tanulónk 75 volt és több 60 feletti tanulónk vette sikerrel az akadályokat, de az eltérő oktatási szocializáció miatt általában nem szoktuk ajánlani.

Iratkozz fel YouTube csatornákra!

blog

Virtuális asszisztens legyél vagy webdesigner?

Virtuális asszisztens legyél vagy webdesigner?

2024. február 01.

Mindkettő fantasztikus lehetőség arra, hogy elhagyd a hagyományos kereteket, mint szoros, rugalmatlan munkaidő, helyhez kötöttség vagy akár a bérplafon. Egy ponton találkozik is a két munkakör, ahol a grafikai munka már az asszisztenciába hajlik – designerként is végezhetsz weboldal adminisztrációt, közösségi média tartalom készítést vagy felügyeletet és virtuális asszisztensként is sokszor találkozni már-már tervezői munkába […]

Tovább a cikkre
Secured By miniOrange