A csapat – Webdesign Tanfolyam

A csapat

Tóth H. Zsuzsanna

Senior webdesigner

“Nem mindegy, hogy akitől tanulsz milyen munkákat tud felmutatni! Nézd meg az én portfóliómat és ha tetszik,
téged is megtanítalak mindenre!”

Tóth H. Zsuzsanna

A tanfolyam ötlete “Tőletek” jött, azaz sok megkeresés érkezett, hol lehet webdesignt tanulni. Némi vívódás után az online oktatás mellett döntöttem, és nem bántam meg, az ún. Cloud learning nagyon sokszínű és érdekes, gyakorlati oktatást tesz lehetővé! Az első tanfolyam 2011. januárban indult, azóta több mint 300 hallgató vett rajtuk részt, akik egy része webdesignerként dolgozik azóta, mások a munkájukban pl. marketinges, fejlesztő, vagy saját weboldalukon hasznosítják a tanultakat.

Már 10 éve rajzolom a webet!

Több ügynökségnél dolgoztam belsősként-külsősként olyan márkákon mint az RTL Klub,
Rézangyal Pálinkaház, Origo, de ügyféloldalon is pl. Extreme Digital.
Megtapasztaltam milyen a szabadúszó lét és mára a saját fejlesztő cégem, a Pixelgyárat vezetem.

Szijártó József

Vezető fejlesztő

Szijártó József

2012-ben csatlakozott az OWT-hez. Első weboldalát 15 éves korában készítette. Négy évig volt az MVM Csoport webdesignere. Két tartalomkezelő rendszer tervezésében és megvalósításában vett részt. Számos egyedo WordPress alapú fejlesztést is kivitelezett. Fekete öves sitebuilder. Imádja a kávét, a tudományt és a két kutyáját. Jelenleg a Pixelgyár vezető fejlesztője.

Pócsik Emese

HTML, CSS szakértő

Pócsik Emese

Emese évtizedes tapasztalatát hozta magával az OWT-be, jelenleg ő felel a haladóbb HTML, CSS kódolás oktatásáért. Gyakorló designerként olyan trükköket és tippeket tanít meg, melyek nincsenek meg egy könyvben vagy YouTube videóban sem. Olvass bővebben Emeséről

Vida Hajnalka

Adobe szakértő

Vida Hajnalka

Az OWT tanulói csoportjában lát el support tevékenységet, kérdezheted bátran Photoshoppal és Illustratorral kapcsolatos kérdésekben. Hajni nyomdai irányból jött, de ma már webes felületeken is dolgozik.

Molnár Hajnalka

Tananyagfejlesztő

Molnár Hajnalka

1992 óta informatikatanár. Az OWT munkáját oktatóként és tananyagfejlesztőként segíti. A tanfolyamot megelőzően gimnazistákat és főiskolásokat tanított a programozás és az informatika alapjaira. Ha úgy érzed, hogy számodra riasztó a számítógépes kódok világa, benne biztosan emberedre akadsz. Hajnalkának három informatika témájú könyve jelent meg: kettő Linux témakörben, a harmadik pedig egy nőknek szóló informatikakönyv a számítógép működéséről. Ezen kívül rendszeresen részt vett az informatika oktatással kapcsolatos konferenciákon előadóként és szervezőként. Szabadidejében tanulni szeret a legjobban: amikor nem tanít, akkor tanul. Így jutott el az Online Webdesign Tanfolyamra is, amelyet végig nagy örömmel végzett.

Virág Edit

Marketingasszisztens

Virág Edit

Edit a médiában dolgozott, ahol szerkesztőként, újságíróként, rendezőasszisztensként tevékenykedett, több mint egy évtizedig. Bár sosem állt távol tőle a digitális világ, úgy döntött, hogy jelentkezik a webdesign tanfolyamunkra, amit sikeresen el is végzett. Közben projektmenedzserként dolgozott az egyik nagy kereskedelmi médiumnál, ahol a kábeltévék weboldalainak létrejöttéért, megjelenéséért felelt. 2017 májusában döntött úgy, hogy más irányt választ, és végül szeptemberben csatlakozott az OWT csapatához. Marketingasszisztensként szövegeket ír a hirdetésekhez, figyeli a hirdetési piacot, hirdetéseket indít és elemez, kampányokat tervez.

Dörnyei Barbara

Tartalomfelelős

Dörnyei Barbara

Hosszú, kanyargós út után jutottam el először a netes marketing, aztán a web design világáig. Jelenleg a szívemhez igazán közel álló arculat tervezéssel és grafikus tervezéssel foglalkozom, leginkább kis- és középvállalkozások részére. Ezen kívül, mint OWT-s öregdiák, weboldalakat is készítek.

Morell Eszter

Grafikus

Morell Eszter

Eszter az OWT grafikusa. Közgazdászként végzett, de tanult újságírást, PR-t, még varrni is. Dolgozott középvállalatnál, multinál, csoport- és projektvezetőként is. Folyamatos tanulási kedvével talált rá az OWT tanfolyamára is, végzett hallgatója. Képzi magát azóta is, miközben több kis vállalkozásnak készít arculatot, csomagolást, online- és offline grafikákat, egyszerűbb weboldalakat.

Sándor Éva

Asszisztens

Sándor Éva

Éva fogadja megkereséseiteket telefonon és e-mailben.
Az OWT-nél ügyfélszolgálati, ügyvezetői- és pénzügyi asszisztensi feladatokat lát el, nem utolsósorban leckét érintő kérdésekben is ő nyújt segítséget.
Főállásban négy gyermek édesanyja, mely megtanította őt többek között arra is, hogy humánusan, rugalmasan és gyorsan kezelje a felmerülő kérdéseket és problémákat. Korábban egy gazdasági lapkiadó és rendezvényszervező cégnél dolgozott hosszú évekig, ahol szintén irodavezetői, ügyvezető-asszisztensi munkakörben szerzett tapasztalatot.