Barion Pixel
Ez itt a lifelong learning

Sosem tudhatsz eleget!

Blog

Segédlet

7 perces kreatív anyáknapi képeslap

2013. május 02. | Tóth Zsuzsanna

# # # # # #

A hétre nem terveztem tutorialt, mert ugye félbevágott hét, meg május elseje… Ki az ördög görnyed a gép előtt, amikor végre lehet fűbenülni? Mivel számomra ez amúgy is mindenféle természeti ünneppel sűrűre szórt időszak, extra nagy erdőkört tettünk ma, és szembejött a Zorgona. Mivel ebben az extra melegben minden növény két napig virágzik, félek vasárnapra, azaz Anyáknapjára már csak megbarnult kórók jelzik, hogy itt voltak. 

A legtermészetbarátabb megoldás, hogy megőrizz valami szépet, ha lefényképezed. És ha már lefényképezted, miért is ne készíthetnél belőle valami még szebbet, és maradandóbbat?

Anyáknapi üdvözlőlap Photoshop tutorial

Az anyák egy kedves szónak, egy apró figyelmességnek is örülnek, ha a gyereküktől kapják, mert az anyák már csak ilyenek… Ha kézműves táborba nem is jártál, egy szép egyedi képeslapot, vagy keretezett képet Te is tudsz készíteni.

Készíts egy fotót – virágokról, természetről, vagy a családodról, és szánj erre a tutorialra pár percet, és szerezz örömet idén egy apró, de maradandó ajándékkal!

Ha készen vagy, nyomtasd ki fotópapírra, vagy vidd el egy printshopba, ahol keretet is találhatsz hozzá! A módszer természetesen szabadon ötvözhető, vagy továbbfejleszthető más Photoshop műveletekkel!

 

Iratkozz fel YouTube csatornákra!

blog

Virtuális asszisztens legyél vagy webdesigner?

Virtuális asszisztens legyél vagy webdesigner?

2024. február 01.

Mindkettő fantasztikus lehetőség arra, hogy elhagyd a hagyományos kereteket, mint szoros, rugalmatlan munkaidő, helyhez kötöttség vagy akár a bérplafon. Egy ponton találkozik is a két munkakör, ahol a grafikai munka már az asszisztenciába hajlik – designerként is végezhetsz weboldal adminisztrációt, közösségi média tartalom készítést vagy felügyeletet és virtuális asszisztensként is sokszor találkozni már-már tervezői munkába […]

Tovább a cikkre
Secured By miniOrange