Barion Pixel

Tóth Zsuzsanna vagyok

Üdv!

A Pixelgyár Online Webdesign Tanfolyam megalkotója, senior webdesigner.

Bemutatom a 21. századi tanulást és a kreatív támogató közösséget:

Ez a Pixelgyár

Kattintásra a webdesign karrier!

Az Online Webdesign Tanfolyam mindig is abban különbözött más képzésektől, hogy olyan szintű oktatói támogatást nyújtottunk, amilyet alig találni máshol. Az oktatók állandó jelenléte és segítsége mellett a csoportokban létrejött egy olyan közösség, amely a tanulók szerint legalább olyan értékes, mint maga a tananyag. Ezt most továbbfejlesztettük. Ez a Klikk! Tartozz Te is hozzánk!

közösség

Fejleszd magad hétről-hétre!

Ha eleged van a sok helyről összevadászott félinfókból!

Az interneten mindenről és annak ellenkezőjéről is találsz információt. Egyedül nehéz kiválogatni a szemétből az aranyat. Mi egy sorvezetőt biztosítunk ahhoz, hogy a tudásod stabil alapokra épüljön, de megmutatjuk azokat a forrásokat is, ahonnan és ahogyan érdemes bővítened!

segítő

Ha változatos, az életből vett feladatokon dolgoznál!

Vegyél részt heti gyakorlatainkon, havi kihívásainkon, ahol nem csak alkalmazhatod is egyből a tanultakat, de olyan dolgokat is megtanulhatsz, hogy milyen időre vagy adott szabályoknak, kiírásoknak megfelelve dolgozni. Ezek a tapasztalatok segítenek később beosztani a munkaidőd és beárazni a munkád!

Ha meguntad a Youtube-ot és azt, hogy nincs kitől kérdezni!

Bizony a sokadik Skillshare, Udemy tanfolyam után is ugyanolyan elveszettnek érzed magad, mert nincs visszacsatolás arról, hogy jó-e az, amit csinálsz? Oktatóink nem csak válaszolnak a kérdéseidre, de rámutatnak arra is, ami fejlesztendő és persze arra is, ami jól sikerült.

TANULJ EGY ÉPÍTŐ ÉS ALKOTÓ KÖZÖSSÉGBEN!

Online tanulás extra támogatással

Nem kell kapkodnod a leckék feldolgozásával!

Az 1 éves Klikk tagságod alatt bőségesen lesz időd az anyag elsajátítására. A leckék hat hónapon keresztül érkeznek, de további 6 hónapod lesz arra, hogy oktatóink segítségét igénybe vedd, így nem kell aggódnod, ha közbejön valami.


Folyamatos oktatói támogatást nyújtunk!

Egy hagyományos képzésen erősen korlátozottak a lehetőségek, hogy támogatást kérj, hiszen ha hazamentél, akkor a következő alkalommal tudsz csak 1-2 kérdést feltenni. Nálunk a tagságod alatt bármennyi kérdést feltehetsz az oktatóknak illetve a közösségnek.


Hozzáférés a szorgalmi gyakorlatokhoz!

Ahogy előrehaladsz a tanulásban, a tanfolyami anyag mellett további remek szemléltető anyagokat és gyakorlatokat oldunk fel a számodra, hogy elmélyítsük a tudásodat! A tudásbázisunk folyamatosan frissítjük, hogy mindig naprakész lehess a témában


Egy jó közösségben a tanulás is könnyebb!

A tanfolyami csoportok nálunk nem konganak az ürességtől, hanem nagyon pezsgő élet folyik bennük. Rengeteget lehet tanulni a mások által feltett kérdésekből és a válaszokból is. Ráadásul itt bátran feltöltheted a munkáid, építő észrevételeket kapsz majd és nem lehúzást!


NÉZZ BELE!

Milyen anyagok várnak Rád a Klikkben?

Néhány példa arra, hogy milyen jellegűek a tanfolyami feladatok és milyen szinten tanulod meg a programok használatát:


  • Medium

  • Premium+

  • Designer

Kérd az ingyenes Klikk start tagságot és a 7 napos alapozó online webdesign tanfolyamot! Regisztrálj most és tanulj azonnal!

  • A színek és a webdesign
  • Hogyan készülnek a honlapok?
  • A betűtípusok titkai
  • Mivel foglalkozik egy webdesigner?
  • Mit kell tudnod a képekről?
  • Webdesign stílusok és trendek
  • Felhasználóbarát honlapok

Próbáld ki!

Sikeres regisztráció után rögtön hozzáférsz a Klikk tanulói felülethez és elkezdheted az alapozó leckéket! Figyelem: az ingyenes Klikk tagság önképző, oktatói támogatást nem tartalmaz!

szám, kisbetű, nagybetű, legalább 10 karakter, szimbólum (!@#$%^&*)

Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi Nyilatkozatot

Hozzájárulok, hogy számomra a Pixelgyár Kft. eDM-et küldjön

Iratkozz fel YouTube csatornákra!

blog

Tanulás Designer Karrier Kérdezz-Felelek

Designer Karrier Kérdezz-Felelek

2022. január 25.

A múlt hét végén megtartott Kreatív Karriernavigátor nap után nagyon sok kérdés jött hozzánk, ezekre tegnap egy rögtönzött FB Live-ban válaszoltam, illetve fel tudtatok tenni egyéb kapcsolódó kérdéseket is. Kiből lehet designer? Én azt gondolom, hogy nem kell hozzá extra képesség. Nyilván aki tudja magáról, hogy általában nincs szépérzéke, nehezebben fog boldogulni, de már sok […]

Tovább a cikkre
Secured By miniOrange