Barion Pixel

Tóth Zsuzsanna vagyok

Üdv!

A Pixelgyár Online Webdesign Tanfolyam megalkotója, senior webdesigner.

Bemutatom a 21. századi tanulást és a kreatív támogató közösséget:

Ez a Pixelgyár

Kattintásra a webdesign karrier!

Az Online Webdesign Tanfolyam mindig is abban különbözött más képzésektől, hogy olyan szintű oktatói támogatást nyújtottunk, amilyet alig találni máshol. Az oktatók állandó jelenléte és segítsége mellett a csoportokban létrejött egy olyan közösség, amely a tanulók szerint legalább olyan értékes, mint maga a tananyag. Ezt most továbbfejlesztettük. Ez a Klikk! Tartozz Te is hozzánk!

közösség

Fejleszd magad hétről-hétre!

Ha eleged van a sok helyről összevadászott félinfókból!

Az interneten mindenről és annak ellenkezőjéről is találsz információt. Egyedül nehéz kiválogatni a szemétből az aranyat. Mi egy sorvezetőt biztosítunk ahhoz, hogy a tudásod stabil alapokra épüljön, de megmutatjuk azokat a forrásokat is, ahonnan és ahogyan érdemes bővítened!

segítő

Ha változatos, az életből vett feladatokon dolgoznál!

Vegyél részt heti gyakorlatainkon, havi kihívásainkon, ahol nem csak alkalmazhatod is egyből a tanultakat, de olyan dolgokat is megtanulhatsz, hogy milyen időre vagy adott szabályoknak, kiírásoknak megfelelve dolgozni. Ezek a tapasztalatok segítenek később beosztani a munkaidőd és beárazni a munkád!

Ha meguntad a Youtube-ot és azt, hogy nincs kitől kérdezni!

Bizony a sokadik Skillshare, Udemy tanfolyam után is ugyanolyan elveszettnek érzed magad, mert nincs visszacsatolás arról, hogy jó-e az, amit csinálsz? Oktatóink nem csak válaszolnak a kérdéseidre, de rámutatnak arra is, ami fejlesztendő és persze arra is, ami jól sikerült.

TANULJ EGY ÉPÍTŐ ÉS ALKOTÓ KÖZÖSSÉGBEN!

Online tanulás extra támogatással

Nem kell kapkodnod a leckék feldolgozásával!

Az 1 éves Klikk tagságod alatt bőségesen lesz időd az anyag elsajátítására. A leckék hat hónapon keresztül érkeznek, de további 6 hónapod lesz arra, hogy oktatóink segítségét igénybe vedd, így nem kell aggódnod, ha közbejön valami.


Folyamatos oktatói támogatást nyújtunk!

Egy hagyományos képzésen erősen korlátozottak a lehetőségek, hogy támogatást kérj, hiszen ha hazamentél, akkor a következő alkalommal tudsz csak 1-2 kérdést feltenni. Nálunk a tagságod alatt bármennyi kérdést feltehetsz az oktatóknak illetve a közösségnek.


Hozzáférés a szorgalmi gyakorlatokhoz!

Ahogy előrehaladsz a tanulásban, a tanfolyami anyag mellett további remek szemléltető anyagokat és gyakorlatokat oldunk fel a számodra, hogy elmélyítsük a tudásodat! A tudásbázisunk folyamatosan frissítjük, hogy mindig naprakész lehess a témában


Egy jó közösségben a tanulás is könnyebb!

A tanfolyami csoportok nálunk nem konganak az ürességtől, hanem nagyon pezsgő élet folyik bennük. Rengeteget lehet tanulni a mások által feltett kérdésekből és a válaszokból is. Ráadásul itt bátran feltöltheted a munkáid, építő észrevételeket kapsz majd és nem lehúzást!


NÉZZ BELE!

Milyen anyagok várnak Rád a Klikkben?

Néhány példa arra, hogy milyen jellegűek a tanfolyami feladatok és milyen szinten tanulod meg a programok használatát:


  • Medium

  • Premium+

  • Designer

Kérd az ingyenes Klikk start tagságot és a 7 napos alapozó online webdesign tanfolyamot! Regisztrálj most és tanulj azonnal!

  • A színek és a webdesign
  • Hogyan készülnek a honlapok?
  • A betűtípusok titkai
  • Mivel foglalkozik egy webdesigner?
  • Mit kell tudnod a képekről?
  • Webdesign stílusok és trendek
  • Felhasználóbarát honlapok

Próbáld ki!

Sikeres regisztráció után rögtön hozzáférsz a Klikk tanulói felülethez és elkezdheted az alapozó leckéket! Figyelem: az ingyenes Klikk tagság önképző, oktatói támogatást nem tartalmaz!

szám, kisbetű, nagybetű, legalább 10 karakter, szimbólum (!@#$%^&*)

Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi Nyilatkozatot

Hozzájárulok, hogy számomra a Pixelgyár Kft. eDM-et küldjön

Iratkozz fel YouTube csatornákra!

blog

Segédlet Mobile First – de hogyan?

Mobile First – de hogyan?

2021. augusztus 31.

Az elmúlt években a webdesignban vagy azzal kapcsolatos témákban egyre gyakrabban üti fel a fejét ez a jelmondat. Első megjelenésekor a Google-nél beállt paradigmaváltást jelentette: a keresőóriás a weboldalak kiértékelésekor a megszokott, hagyományos megközelítés helyett, miszerint az internet a számítógépeken történik, és a mobil internetezés csupán ennek valamiféle kényszerű kistestvére, előbbre vette a mobilos böngészési […]

Tovább a cikkre
Secured By miniOrange