20.000 követő! Ünnepelj velünk egy hónap ingyen tanulással! – Webdesign Tanfolyam

20.000 követő! Ünnepelj velünk egy hónap ingyen tanulással!

2018. június 21. - 14:29 • írta: Tóth Zsuzsanna

Nem egy nagy szám! 20.000 Facebook oldal követőt mások egy nap alatt szereznek a feketepiacon, de ők csak számok. Mi azonban büszkék vagyunk arra, hogy a most elért szám valóban több, mint húszezer olyan ember, aki kicsit is érdeklődik a webdesign tanulás iránt! Köszönjük nektek!

Szeretném egy rendhagyó lehetőséggel megünnepelni, hogy ennyien követtek minket! Jelentkezz most Prémium vagy Prémium Plus képzéseinkre és az első hónapban mi álljuk a tanulásod!

Mit kell ehhez tenned?

 1. lépés: Válaszd ki, hogy Prémium vagy a Prémium Plus tanfolyamon akarsz részt venni! És tanfolyam adatlapján alul az űrlapon válaszd ki a számodra szimpatikus indulási dátumot!
 2. Töltsd ki a számlázási adatokat! Válaszd ki a 6 vagy 10 részletben fizetési lehetőséget! No para! Az első számlád rögtön fizetett is lesz! Ehhez viszont a kuponkód mezőbe írd be a 20000 kuponkódot! Ne felejtsd el, mert anélkül nem tudod igénybe venni ezt a remek lehetőséget!
 3. A kezdési időpont után 4 héten keresztül csütörtökönként kapod a leckéket és használhatod a tanulói csoportot! Az első valóban fizetendő tanfolyami díj részletet a következő hónap 10-ig várjuk, erről értesíteni fogunk!

Mi a csavar?

 • Jogos kérdés, de nincs csavar. Ha ilyen hűségesen követtél minket, akkor bizonyára már gondolkodtál azon, hogy milyen jó lenne ezeket a dolgokat megtanulni! Szeretném, hogy kockázat nélkül ki tudd próbálni a tanfolyamot! Ez alatt a 4 hét alatt meggyőződhetsz az anyagok mennyiségéről, minőségéről és arról is, hogy az oktatók milyen formában nyújtanak segítséget a tanulóknak!
 • Ilyen jellegű hozzáférést még az elmúlt 7 évben sosem biztosítottunk, de még sosem volt 20.000 Facebook követőnk sem! Wow! Nekünk wow, mert nem egy populáris téma a miénk, nem szerzünk lájkokat kiscicákkal vagy idézetekkel, “csak” naprakész tudásanyagokkal!
 • Mi van ha letelik a 4 hét? Ha nem tetszik a tanfolyam és nem szeretnéd fizetni a részleteket, akkor semmi mást nem kell tenned, mint egy emailben jelezni a gyar@pixelgyar.hu címen és se harag, se következmény – a negyedik lecke után leveszünk a levelezési listáról és a csoportból. Onnantól Te is tudod, mi is tudjuk, hogy ez nem a Te utad! De ha úgy érzed, hogy IGEN! EZ AZ! amit mindig is szerettél volna megtanulni, akkor csak fizetned kell a részleteket és mi ellátunk még izgalmasabb és kreatívabb feladatokkal!

Apróbetű

 • Arra kérünk amíg a csoportban tartózkodsz ne spamelj, ne viselkedj trollként, mert kinn találod magad gyorsan! A tanulói csoport egy barátságos hely, ezt minden eszközzel megőrizzük! A rendbontóktól és kötözködőktől, akik az oktatástól elveszik az időt és az energiát megvonjuk a leckeküldést és a tagságot!
 • Csak valós személy lehetsz – vagy annak tűnő profil, tehát nem álprofil, nem friss profil, nem oldal és nem céges profil – akárkit nem engedek be, ezt a jogot fenntartom! Ha nincs fotód magadról, normális neved, akkor sajnos nem foglak beengedni! Szintén kinnmaradnak a potyautasok pl. konkurens cégek emberei, bármilyen üzleti érdekünket sértő vagy fenyegető személy.
 • A kedvezmény pénzre, egyéb kedvezményekre nem váltható, más akciókkal nem összevonható, így ha ajándék Wacom táblát és ebookokat szeretnél, akkor válaszd az egyösszegű befizetést!

Tehát még egyszer:

 • válaszd a részletfizetést és használd a 20000 kuponkódot
 • a kuponkód 2018. június 21-től június 23. éjfélig váltható be, új ügyfelek számára, Prémium vagy Prémium Plus tanfolyam részletfizetéssel rendelése esetén! Ha lekésted, akkor már nem tudjuk neked aktiválni!

Várunk szeretettel!

Címkék:

Ezeket láttad már?

A szerző: Tóth Zsuzsanna
10. éve foglalkozom webdesign tervezéssel - Több ügynökségnél dolgoztam belsősként-külsősként (Mcorp Média, Alchimedia Studio, stb.), de ügyféloldalon is pl. Extreme Digital. Mára első helyre az oktatás lépett, a fennmaradó időben pedig online és offline tanácsadással, eseti szakértéssel illetve értékesítési rendszerek felülettervezésével foglalkozom. Büszke vagyok arra, hogy a saját cégem vezetem, és mindig keresem az új és kreatív jövőmegoldásokat. Munkáimból: http://awebdesigner.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.