10+1 reszponzív website mockup – Webdesign Tanfolyam

10+1 reszponzív website mockup

2018. április 30. - 06:19 • írta: Dörnyei Barbara

Minden webdesigner eljut egyszer arra a pontra, amikor be kell mutatnia a munkáját megbízójának, végülis nekik készül a munka. A bemutató során őket kell meggyőzni arról, hogy amit készítettünk, az pontosan megfelel az elvárásaiknak, annak amit tőlünk kértek a briefben még a projekt megkezdésekor. Ha a bemutató jól sikerül, az ügyfél elégedett, akkor mehet tovább a munka.  A megbízó azonban a legtöbb esetben olyasvalaki, aki nem ért a tervezéshez, így nem mindegy, hogyan tálaljuk a designt. Ilyenkor, vagy inkább éppen ezért használunk látványterveket, mockupokat a design bemutatására, ami segít abban, hogy úgy mutathassuk be a munkát, mintha már élesben lenne. Vagyis még érthetőbben egy jó látványterv megfelelő kontextusba helyezi a designt, könnyebben értelmezhetővé teszi egy laikus szem számára is.

Ilyen mockupot magunk is megtanulhatunk elkészíteni, de az interneten számtalan ingyenes és megvásárolható változtatot is találunk. (A legkönnyebb a réteges PSD formátumú mockupokat használni, érdemes ilyeneket keresni.)

Ebbe a posztba olyan mockupokat gyűjtöttem össze, amik reszponzív webdesignok bemutatására alkalmasak, remélem sokan hasznosnak találják majd!

Flat PSD mockup, Apple eszközökkel

 

Modern stílusú PSD mockup

 

Modern PSD mockup, monitorral

 

Növényekkel dekorált, minimál stílusú mockup

 

Perspektívikus website mockup

 

Modern stílusú website mockup

Flat website mockup

 

Mockup sok-sok Apple kütyüvel

 

Egy újabb Apple mockup

 

Térbe állított eszközös mockup

 

Browser UX mockup készlet

Ezeket láttad már?

A szerző: Dörnyei Barbara
Hosszú, kanyargós út után jutottam el először a netes marketing, aztán a web design világáig. Jelenleg a szívemhez igazán közel álló arculat tervezéssel és grafikus tervezéssel foglalkozom, leginkább kis- és középvállalkozások részére. Ezen kívül, mint OWT-s öregdiák, weboldalakat is készítek.Weboldalam: http://barberrydesign.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.