Online Webdesign Tanfolyam

Linkek RSS csatornája

Webdesign Linkek

Tanácsok weboldal tervezéshez kisvállalkozásoknak

Milyen legyen egy kisvállalkozás weboldala? Miben különbözik a nagyokétól? Itt egy szuper infografika, amiből lehet ötletet meríteni, hogyan készíts kisvállalkozásod számára is tökéletes weboldalt! Semmi ördöngősség nincs benne, ez csupán hat dolog, amire érdemes figyelmet fordítani, ha jól működő oldalt szeretnénk.

21 példa a márkák színhasználatára

Avagy így csinálják a nagyok, tanuljunk tőlük! Szinte minden színre tudunk mondani egy-egy márkát, ami nagyon ügyesen vette birtokba azt a bizonyos színt, hogy már szinte vele azonosítjuk. Ilyen például a Coca-Cola pirosa, a Caterpillar sárgája, a Guiness feketéje, vagy például a UPS barnája. Ezen a linken ilyen példákat találsz még, nagyon érdekes lista, amiből […]

A 12 legjobb alkalmazás iPad-et használó designerek számára

Sosem lehet tudni, hogy mikor ér utol az ihlet, nem gond tehát, ha van kéznél valami amivel dolgozhatsz akár útközben is. Ebben a válogatásban találsz alkalmazást amit használhatsz rajzolgatásra, vagy ha valamit csak le akarsz firkantani gyorsan, vagy olyat amivel a “to do” listádat kezelheted, de akad itt üzenetküldő alkalmazás is, amivel rengeteg időt takaríthatsz […]

Útmutató tervezőknek a színek alkalmazásához, a márkaépítés során

A színek, mint tudjuk erősen befolyásolják a hangulatunkat, érzéseinket, így nagyon fontos szerepet kapnak bradingben is. De mit is tehet a tervező, hogyan használja a színeket, hogy sikeresen megerősítse, támogassa a márkát? Erről szól ez a cikk, amit a linkre kattintva megtalálsz!

WordPress, Drupal, Joomla, a három vezető platform, mit kell tudni róluk?

Weboldalt szeretnél, de bizonytalan vagy, hogy melyik CMS-t használd? Itt egy összehasonlító infografika, amiből megismerheted a három legnagyobbat, a lényegesebb tulajdonságaikat. Talán így könnyebb lesz a döntés!