Online Webdesign Tanfolyam

Linkek RSS csatornája

Webdesign Linkek

Túl lassú az oldalad? Három ötlet, hogyan gyorsítsd fel!

Ha valamit nagyon nem szeretnek a felhasználók, az a lassan betöltődő weboldal. Nincs türelmük, idejük várni, mindent azonnal, gyorsan akarnak, ha pedig nem kapják meg akkor tovább állnak. Ha túl lassú az oldalad, van rá megoldás, itt a linken például három ötletet is találsz!

Ha a celebek Pantone színek lennének…

Nemrégiben jelentették be, hogy a legendás zenész, Prince, saját Pantone színt kapott, természetesen egy szép, élénk lila árnyalatot. A Creative Bloq kicsit eljátszott a gondolattal, hogy mi lenne ha más hírességek is kapnának egy-egy árnyalatot. A linken található cikkjükben megtalálod, hogy mire jutottak!

Hogyan készítsünk logót?

Nagyon részletes leírást találsz a linken, ami lépésről, lépésre mutatja be a logótervezés folyamatát, kezdve egészen az alapoktól. Nagyon sok hasznos gondolattal, érdemes rászánni az időt és elolvasni, jónéhány dolgot tesz helyre.

8 kérdés amire a látogató azonnali választ vár

Mit keres a látogató a weboldalon? Mi az, amit ha nem talál meg, akkor hamar tovább áll? Szeretné például pontosan tudni, hogy mit akarunk neki eladni. Aztán persze azt is, hogy ez az ő problémáján segít e vagy sem. Mi az, amit ezen kívül is tudnunk kell a tervezésnél? A linken, az infografikában megtalálod!

Tényleg jó a logód?

Vajon a céged logója elég jól teszi a dolgát? Vagy ideje már lecserélni? A linken 15 szempontot találsz, amik alapján eldöntheted!