Online Webdesign Tanfolyam

Linkek RSS csatornája

Webdesign Linkek

A tervezői munka 50 árnyalata

“Pick 5 colors (check out #2 at that link)” “Dribbble “likes” don’t pay the bills. “ “Name your layers.” “Use a grid.” “Lobster is the new Comic Sans.”   Nem minddel értek egyet, de amivel most leginkább igen: “Dribbble “likes” don’t pay the bills. “   Van akinél annyira elment ez a Behance, Dribbble like […]

101 webdesign blog RSS

David Attard nagyon rendes fiú, nem spamelte tele az oldalam a blogkommentben, hanem egy nagyon udvarias levélben megkérdezte, hogy kitenném-e a linkjét, amiben összegyűjtötte az aktuális százas webdesign bloglistát. Már csak ezért is megérdemli, meg persze azért, mert hasznos poszt, bónusz OPML fájl, amit csak be kell hívnod egy RSS readerbe pl. Feedly. Kösz David!

Fa szimbólum logók

A fa elég népszerű alakzat – az életet, a családot, a természetet, összetartozást, hagyományokat, növekedést szimbolizálja az arculatokban.

Milyen a jó kapcsolat űrlap?

A Kapcsolat űrlapot gyakran elnagyolják, csak úgy odavetik, hogy legyen ott valami és sokkal több energiát fektetnek az oldalak más felületeibe. Pedig… a Kapcsolat oldal ennél sokkal fontosabb, talán az egyik legfontosabb funkciója egy oldalnak, hiszen ezen keresztül érdeklődők vagy egyenesen megrendelők érkezhetnek. A WebdesignerDepot rövid kis cikke összeszedett pár fontos szempontot, amiből én az […]

Vajon ki lehet a világ legtöbbet fényképezett nője?

Nem. Ne egy híres szupermodellen gondolkozz! A neve Ariane. A kínai-kanadai származású modell arcát az egész világon ismerik. Szinte kizárt, hogy ne találkoztál volna már vele sportolóként, háziasszonyként, vagy boldog banki ügyfélként valamely cég hirdetésén. Még Jobbikos kampányarc is volt:)