Online Webdesign Tanfolyam

Világszerte

Munkám gyümölcsét elcserélném valami ehetőbbre

Elindult a 2. kurzus is 5-én, 23 hallgatóval! Immáron 40 hallgatója van az Online Webdesign Tanfolyamnak! És most már nem csak országszerte, hanem világszerte! Írország, Anglia, Hollandia, Svédország, Magyarország! Nagyon érdekes, hogy most a budapestiek vannak túlsúlyban az elsőkhöz képest, és sokkal több a hölgy! Én nagyon örülök, rengeteg kreatív energia keletkezik, régen éreztem már ezt!


Világszerte nagyobb térképen való megjelenítése

A szerző:
10. éve foglalkozom webdesign tervezéssel - Több ügynökségnél dolgoztam belsősként-külsősként (Mcorp Média, Alchimedia Studio, stb.), de ügyféloldalon is pl. Extreme Digital. Mára első helyre az oktatás lépett, a fennmaradó időben pedig online és offline tanácsadással, eseti szakértéssel illetve értékesítési rendszerek felülettervezésével foglalkozom. Büszke vagyok arra, hogy a saját cégem vezetem, és mindig keresem az új és kreatív jövőmegoldásokat. Munkáimból: http://awebdesigner.hu

3 hozzászólás a(z) “Világszerte” bejegyzéshez

  1. Erika szerint:

    És majdnem Japán :)

  2. Zsuzsanna szerint:

    Igen! Gondolom nem tértek mostanában vissza?

  3. Erika szerint:

    Most már maradunk, de jobb is így, legalább nem zavar be a tanfolyamba plusz egy költözködés és teljes egészében ide tudok majd koncentrálni!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

MOST SZEREZD MEG!
5000Ft
értékű kupon

Iratkozz fel ingyenes alapozó leckéinkre, és megajándékozunk egy 5000 Forintos kuponnal, melyet bármely tanfolyamunkra beválthatsz a következő 30 napban!