Online Webdesign Tanfolyam

Világszerte

Munkám gyümölcsét elcserélném valami ehetőbbre

Elindult a 2. kurzus is 5-én, 23 hallgatóval! Immáron 40 hallgatója van az Online Webdesign Tanfolyamnak! És most már nem csak országszerte, hanem világszerte! Írország, Anglia, Hollandia, Svédország, Magyarország! Nagyon érdekes, hogy most a budapestiek vannak túlsúlyban az elsőkhöz képest, és sokkal több a hölgy! Én nagyon örülök, rengeteg kreatív energia keletkezik, régen éreztem már ezt!


Világszerte nagyobb térképen való megjelenítése

A szerző:
10. éve foglalkozom webdesign tervezéssel - Több ügynökségnél dolgoztam belsősként-külsősként (Mcorp Média, Alchimedia Studio, stb.), de ügyféloldalon is pl. Extreme Digital. Mára első helyre az oktatás lépett, a fennmaradó időben pedig online és offline tanácsadással, eseti szakértéssel illetve értékesítési rendszerek felülettervezésével foglalkozom. Büszke vagyok arra, hogy a saját cégem vezetem, és mindig keresem az új és kreatív jövőmegoldásokat. Munkáimból: http://awebdesigner.hu

3 hozzászólás a(z) “Világszerte” bejegyzéshez

  1. Erika szerint:

    És majdnem Japán :)

  2. Zsuzsanna szerint:

    Igen! Gondolom nem tértek mostanában vissza?

  3. Erika szerint:

    Most már maradunk, de jobb is így, legalább nem zavar be a tanfolyamba plusz egy költözködés és teljes egészében ide tudok majd koncentrálni!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.