Online Webdesign Tanfolyam

OWT design ekönyvek

Az Online Webdesign Tanfolyamon az egy év során rengeteg témakört érintünk, mégis akadnak olyan területek, amelyeknek érdemes külön ekönyvet szentelni. Ezeket a témákat a tanulóink kérései alapján állítottam össze, így olyan kérdésekre igyekeztem válaszokat adni, amelyek szinte mindenkiben felbukkannak és nem árt időről időre újra átolvasni őket.

Szabadúszók Kézikönyve,
hogy a Nagy Ugrás ne legyen pofára esés!

Oly sokan törik a fejüket az önállósodáson, a saját vállalkozás indításán, de vagy nincs merszük belefogni vagy nincs kellő információjuk, hogyan induljanak neki. Ha most sűrűn bólogatsz, akkor ezt a könyvecskét neked írtam :) Egy kicsit többről szól ez most, mint a cukormázas felszínről, hogy milyen csodás és kötetlen azok élete, akik a szabadúszó életformát választják.

Ez egy útmutató. Megmutatom, mik azok az állomás pontok, azok az eszközök, amelyek ma egyetlen szabadúszó sem hagyhat ki. Kell egy kis köldöknézés is, hogy helyére kerüljenek benned a dolgok és végre elkezdd, vagy folytasd és csináld!

Hogyan indulj el? Hogyan találjanak rád az ügyfelek anélkül, hogy kilincselned kellene? Milyen vállalkozási formát érdemes választania egy kreatív szabadúszónak? Szakértő: Ökrös Erika

Adózásról, bevételekről és árazásról kegyetlenül őszintén és hasznos alkalmazások, amik megkönnyítik a szabadúszó életed.

Digimag Ekönyv,
készíts színes emagazint saját magad

Te is szívesen készítenél ebookokat vagy színes emagazinokat? Számos cég jelentkezik rendszeresen valamilyen saját ekiadvánnyal, amely remek marketing eszköz és sokkal költséghatékonyabban juttatható célba, mint egy nyomtatott anyag. De hogyan készül? A Photoshop ehhez kevés, az igazán megfelelő célszoftver ehhez az Adobe Indesign.

Az ebookban a tananyagokhoz hasonló módon sorra veszem a tervezési elméleti tudnivalókat, aztán pedig egy konkrét lapszám elkészítését mutatom meg a gyakorlati útmutatóban - könnyen követhető videós magyarázattal!

Formátum: .pdf ebook, kb. 60 oldal+2 oktatóvideó

Profi Tálalás,
a mockupok használata, saját mockup készítés

Bármilyen jó munkát is végeztél, többnyire laikus a megrendelő, befogadó fél, aki nem látja a lelki szemeivel, hogy a valóságban majd hogyan fog kinézni, működni a logója, weboldala stb. A mockupok remek módszerek a munkád profi bemutatására. Egyre több és több helyről lehet ilyen készleteket letölteni ingyenesen vagy pár dollárért, de nem biztos, hogy használni is tudod őket... Meg ugye, az igazi mégiscsak az lenne, ha magad tudnád készíteni a leggyakoribbakat.

100% gyakorlat ez az anyag, amely a mockupok használata mellett megtanít egy fotó alapú notebook, valamint egy grafika alapú névjegy és egy kisarculat mockup Adobe Photoshop action elkészítésére is - könnyen követhető videós magyarázattal!

Formátum: .pdf ebook, kb. 50 oldal+4 oktatóvideó

Az Egyszerű Grafikák Sárga Könyve,
ikontervezés egyszerűen

Az ikonok tervezéséről ma nincs magyar nyelven szinte semmilyen anyag. A nemzetközi oldalakon is csak elvétve találni, pedig a világ számos pontján élnek emberek olyan státuszban, hogy ikontervező, ami nálunk önmagában édeskevés lenne a boldoguláshoz. Elég kevesen is foglalkoznak kiemelten ezzel a témakörrel, az ikontervezés egy munkafolyamat a sok közül.

Pedig rengeteg ikont fogyasztunk. Ha teszel egy kis körutat a weben, kevés olyan oldalt vagy alkalmazást találsz, ahol ne használnának legalább 1-2 mini ikont.

Könyvbe csomagolt Adobe Illustrator leckék – ez a legpontosabb definíciója, mert amellett, hogy bemutatom az ikonok és egyszerű illusztrációk világát, azt is, hogyan tudod őket elkészíteni. Tényleg egyszerűen - könnyen követhető képes magyarázattal!

Formátum: .pdf ebook, 30 oldal+1 oktatóvideó

Online reklámok,
működő hirdetési módszerek

Amikor egy weboldal elkészül, gyakran csak akkor ötlik fel az emberben, hogy hirdetni kellene… De hogyan működik az online hirdetés? Adwords, Facebook - beállítások és tudnivalók. Milyen a jó hirdetés? Mitől lesz sikeres egy kampány? Mennyibe kerül ezeken hirdetni? Megéri ez neked egyszemélyes vállalkozásként is? Évek óta innen szerzem az ügyfeleim, talán pont Te is így találtál ránk. Tapasztalat nélkül könnyedén lehet sok pénzt elkölteni, egy induló vállalkozásnak azonban nincs kidobni való pénze, igaz? És amit kevesen tudnak - a másik oldal (Adsense) remek pénzkeresti forrás. Milyen más hirdetési módok vannak még? Erről szól ez a zöld ekönyv.

Formátum: .pdf ebook, kb. 60 oldal

Megrendelés

Látogatóból vevőt!
Ha nem teljesít jól a weboldalad, van megoldás!

Lehet, hogy a bizalom a céged iránt csak pár apró módosításon múlik? Ahhoz, hogy a honlapod sikeres legyen, jól teljesítsen, meg kell ismerned a látogatóidat és meg kell értened a viselkedésüket az oldaladon! Mielőtt új honlap készítettésébe vágnál… Tudd meg, hogyan hoznak döntést a honlapod látogatói!

Rendeld meg az 5 ekönyvet és ajándékba kapod ezt a remek, közel 80 oldalas ebookot, csupa példával és tippel, hogyan hozhatsz ki még többet a weboldaladból!

0 Ft
nettó 0 Ft (+áfa)
Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseirõl szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekrõl szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 8 napon belül e-mailben jelezheted (info@webdesigntanfolyam.com). A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Jelentkezem a tanfolyamra gombra való kattintással a Pixelgyár Kft.-vel kötöd (1039 Budapest, Madzsar J. u. 5 7/74.)
Fizetési feltételek: Megrendelésed után azonnal visszajelzést küldünk a megrendelés adatairól, valamint elküldjük a fizetési információkat.

Büszkék vagyunk rá, hogy minket választottak: