Online Webdesign Tanfolyam

Ha Te a 100% bizalmad adod, Mi megajándékozunk!

Hat év és közel 1500 tanuló után is tudjuk, hogy igencsak nehéz döntés a tanfolyam rendelése során, hogy ezt a nagy összeget, online, csak úgy a vaktában megrendeljétek! Ez teljesen érthető, mi is óvatosak lennénk a mai világban, ezért az eddig olvasottakon felül szeretnénk megmutatni, miért érdemes minket választani!

Most azonban a tudás mellett a Tiéd lehet a szuper kezdőcsomag, amivel könnyebbé tesszük a tanulást!

Amennyiben az egy összegben fizetést választod – akár Prémium, akár Intenzív képzésünk esetén, a tanfolyamod mellé 3 szuper ajándékot is adunk, egy remek kezdőcsomagot állítottunk össze a tanuláshoz, 70.000 Ft értékben:
Egy Wacom Intuos Comic S méretű digitális rajztáblát küldünk neked, amely a tanfolyam során és azon túl is hasznos eszköz lesz a számodra fotószerkesztéshez, digitális grafikákhoz, arculattervezéshez, de akár gyors digitális jegyzetelésre is használható!
Tudj meg többet róla a Wacom oldalán!

Értéke: 35.000 Ft
Rég esedékes egy-egy hozzá passzoló tananyag megalkotása – a Wacom tábla a bekapcsolástól a fotószerkesztésig Adobe Photoshoppal, digitális rajzolás, vektorgrafika alapfogásai Adobe Illustratorral és természetesen a Wacom digitális rajztáblával egy-egy minitanfolyamban.
Értéke: 10.000 Ft
ebooks
És megkapod az OWT hallgatók igényei alapján összeállított kiegészítő tananyagokat tartalmazó ebook csomagunk, amely segít eligazodni az online reklámok között, tippeket ad, hogyan kezdj szabadúszó vállalkozásba, megmutatja hogyan gondolkozz a honlapod látogatóinak fejével! Bővebben az OWT ebookokról!
A hat ebook értéke: 25.000 Ft
Apróbetű: Az ajándékok az OWT Prémium vagy Intenzív tanfolyamok egy összegű megrendelése és 8 napon belüli befizetése esetén állnak a rendelkezésedre! Hogy biztosan jusson mindenkinek, kérjük időben rendezzétek!
A digitális rajztábla színe fekete, jelenleg nem választható más színben.
Az akció 2017. július 21-től a készlet erejéig (50 db) érvényes!
Figyelem! A grafikus táblát kizárólag magyarországi címre küldjük, GLS futárral, a digitális tartalmakat pedig emailben kapják meg a jelentkezők! Az ajándék pénzre, egyéb kedvezményekre nem váltható, nem kérni lehet, de a tanfolyam díját ez nem csökkenti!

JELENTKEZZ MOST!