Online Webdesign Tanfolyam

Ez az igazi 100%-os garancia

Mi vállaljuk a kockázatot helyetted!

A pénzvisszafizetési garancia nem a 14 napos elállási jog, amire a törvény kötelez!

A valódi garancia ez: csak jelezd a a Prémium tanfolyam befejezése utáni 7. napig, ha úgy érzed, nem tanítottunk meg neked semmi hasznosat, és visszafizetjük a befizetett díj 100%-át! Mi tudjuk, hogy milyen szuper tananyagot készítettünk, így bátran vállaljuk a kockázatot helyetted!

Eddig a több száz hallgatóból 5-en igényelték ezt a lehetőséget, ebből 4-en a teljes befizetett tanfolyami díjat visszakapták, az ötödik sajnos egy betűt sem tanult, egy leckét sem csinált meg, erre sajnos nem érvényes a garancia! Mindenki nem lehet elégedett, de mi a legjobb tudásunk szerint megteszünk mindent, hogy a tanulók 100%-a az legyen! Nincs kockázat, csak tanulnod kell!

*Egyetlen feltételünk, hogy mutasd be a tanfolyam alatti összes feladatmegoldásodat, hogy lássuk Te mindent megtettél az ügy érdekében és tényleg mi szúrtunk el valamit! Ez fontos visszajelzés, hogy fejlődhessünk! Ha azonban nem végezted el őket, meg sem próbáltad, úgy sajnos a garancia nem érvényesíthető, mert mi remek tananyagot írtunk, de nem tanulhatjuk meg helyetted!